ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ

 

 

 

«Η Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Φηρά στις 22 Ιανουαρίου 2017 την κορυφαία εκδήλωσή της που περιελάμβανε τα εξής :

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας κκ. Επιφάνιου  .

Ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία απηύθυνε  τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης όσο και οι Πολύτεκνοι όλης της χώρας, προτείνοντας ταυτόχρονα τρόπους αντιμετώπισης τους με σοβαρές παρεμβάσεις από την Πολιτεία.

Διαβάστηκαν χαιρετισμοί  : του Γενικού Γραμματέα της ΑΣΠΕ  κου Μανώλη Χρυσόγελου  ,  του Βουλευτή Κυκλάδων κου Ιωάννη Βρούτση και του Βουλευτή Κυκλάδων κου Συρίγου Αντώνιου   .

Απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν στα Γυμνάσια, Λύκεια,  και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση . Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και  συμβολικό χρηματικό ποσό  .

Τα παιδιά που αρίστευσαν  ήταν: Νιώτης Σπυρίδων του Παύλου  , Συρίγου Ειρήνη – Άννα  του Ανάργυρου , Σιγάλας Πέτρος του Αντωνίου , Βελεγράκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη , Οικονόμου Νιόβη του Παύλου , Γαβρίλης Λέανδρος  του Ιωάννη , Κολυδά  Άννα του Αναστασίου , Αρβανίτη Μαρία του Νικολάου  ,  Κουλούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου ,  Γαβρίλη Λυδία του Ιωάννη , Πούλη Αναστασία του Ηλία , Διαμαντοπούλου Μόσχα του Γεωργίου , Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου .

Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν: Αργυρού Βαρβάρα του Ιωάννη  , Γαβρίλη Λυδία  του Ιωάννη , Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος του Γεωργίου , Νιώτη Ειρήνη του Παύλου , Πρέκας Ελευθέριος του Γεωργίου , Τσαβδαρίδη Αλκυών του Αντωνίου , Φουστέρης Μακάριος του Αντωνίου , Αρβανίτη Ευαγγελία – Ρούσσα του Ανδρέα , Λυγνού Γεωργία του Χαράλαμπου , Ρούσσου Χριστίνα – Καρδιώτισσα του Γεωργίου .

Απονομή τιμητικών διακρίσεων : 1) Για την άνοδό τους στην Γ Εθνική Κατηγορία στον Πανθηρα’ι’κό  Α.Ο και στην Α.Ε Σαντορίνης  2) Για την επιστημονική της δράση και την προβολή της Σαντορίνης μέσα από αυτήν σε παγκόσμιο επίπεδο στην κα Παρασκεύη Νομικού  3) Για την έμπρακτη αγάπη και προσφορά τους στη Θηραϊκή Κοινωνία στον + Ιωάννη Ζώρζο και στον κο Δακορώνια Εμμανουήλ   4) Για την έμπρακτη αγάπη και εθελοντική προσφορά του στο συνάνθρωπο στον κο Χρυσόστομο Δεναξά   5) Για την έμπρακτη αγάπη και Χριστιανική προσφορά της στη Θηραϊκή Κοινωνία στην κα Αθανασία Σαλίβερου   6) Για την έμπρακτη αγάπη και προσφορά του στη Θηρασιά στον κο Συρίγο Αντώνιο 7) Για την Κοινωνική τους προσφορά στο Σύλλογο των Λιμνάρηδων .

Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες Δανέζη Είρήνη του Εμμανουήλ σύζυγος Δρόσου Άγγελου , Δρόσου Ειρήνη του Νικολάου σύζυγος Πρέκα Γεώργιου και Ράλλη Σμαράγδα – Μαρία του Κυριαζή σύζυγος Δρόσου Κωνσταντίνου  .

Ετήσια γενική συνέλευση , απολογισμός για το έτος 2016, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους ,προγραμματισμός δραστηριοτήτων για τη νέα χρονιά.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά πλούσιων δώρων σε όλα τα παιδιά των  πολύτεκνων οικογενειών . Η δωροεπιταγή στον τυχερό της πίττας ήταν προσφορά από τους αδελφούς Δεναξά (super market)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *