ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

O AO ΘΗΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 

 

 

“Κοπή πίτας Πολυτέκνων Σαντορίνης”.
Το παρόν έδωσε η διοίκηση καθώς και η ομάδα στην κοπή της πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης. Τελικά, οι μεγάλες οικογένειες ταιριάζουν. Το σμίξιμο της πολυμελούς Οικογένειας του ΑΟ Θήρας, με τις πολυμελείς Οικογένειες των Πολυτέκνων της Σαντορίνης και την δραστήρια Ένωσή τους, ήταν κάτι που μας γέμισε όλους χαρά. Διοίκηση, Προπονητές και Αθλήτριες, ήταν εκεί, στην ετήσια κοπή της πίτας.

Πολλά από τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, είναι μέλη και της δικής Οικογένειας του ΑΟ Θήραςστις Ακαδημίες. Γι αυτό, η συγκίνηση και η χαρά μας, όταν η Αρχηγός της Ομάδας και οι Αθλήτριες, κλήθηκαν από τον Πρόεδρο των Πολυτέκνων κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα να απονείμουν διακρίσεις στους αριστεύσαντες μαθητές και να μοιράσουν δώρα, ήταν μεγάλη. Ήταν επίσης τιμή για τους ανθρώπους του ΑΟ Θήρας.

Αλλά κυρίως ήταν μια απόδειξη, ότι οι μεγάλες Οικογένειες καταλαμβάνονταν μεταξύ τους. Ξεπερνάνε μαζί τις δυσκολίες και είναι Πάντα Μαζί όταν γιορτάζουν. Από τον ΑΟ Θήρας, απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές στην Ένωση Πολυτέκνων για το εξαιρετικό έργο που προσφέρει και τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την τιμή που μας επιφύλαξαν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *