Κοπή πίτας και εκλογές πραγματοποίησε η “Εστία Πύργου”

 

 

 

“Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της Εστίας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Κοινότητας Πύργου, του Τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού και του πολιτιστικού συλλόγου «Εστία Πύργου Καλλίστης». Την πίτα έκοψε ο πατέρας Θεόδωρος του χωριού μας συνοδεία του ιεροψάλτη Ιωάννη Ζώρζου και ήταν προσφορά του φούρνου του Ελευθερίου Φουστέρη.

 

 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας και  κ. Μάρκος Καφούρος, η έπαρχος Θήρας κα Ιουλία Καραμολέγκου, ο αντιπεριφερειάρχης υγείας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νικόλαος Ζώρζος, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Νίκος Κατσίπης, η δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Αργυρού, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Γεωργία Νομικού, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Ζώρζος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντώνης Χάλαρης και πλήθος κόσμου.

Θερμά μηνύματα έστειλαν ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης  και η βουλευτής Κυκλάδων κα Κατερίνα Μονογυιού.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πύργου βράβευσε δύο αγρότες με πολυετή προσφορά στην αγροτική παραγωγή τον κ. Χριστόφορο Ζώρζο, πρώην Πρόεδρο του τοπικού συνεταιρισμού επί 35 έτη και τον κ. Εμμανουήλ Γαλαίο, επίσης αγρότη με μεγάλη πείρα και προσφορά.

Ακολούθησε η ψηφοφορία για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Προσήλθαν και ψήφισαν 120 μέλη του συλλόγου και τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους. Τα αποτελέσματα για το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου έχουν ως εξής:

 

 

 

Ιάκωβος (Μάκης)  Ζώρζος                                      89 ψήφοι

Νικολέτα Ζώρζου                                                        77 ψήφοι

Εμμανουήλ (Μάνος) Βαμβακούσης                  43 ψήφοι

Ειρήνη (Ρένα) Φύτρου                                              42 ψήφοι

Φλώρα Φύτρου                                                            27 ψήφοι

Μάντυ Γκλαβά                                                                25 ψήφοι

Αικατερίνη Βαμβακούση                                         19 ψήφοι

 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Αντώνιος Βαμβακούσης                                          96 ψήφοι

Γεώργιος Καμπίτσης                                                  44 ψήφοι

Εμμανουήλ Κλουβάτος                                             41 ψήφοι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *