Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θήρας υπό την Αιγίδα και την ευγενική Χορηγία του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων – Ιnternarional Action Art

  Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θήρας υπό την Αιγίδα και την ευγενική Χορηγία του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων – Ιnternarional Action Art
Tο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας,μια εθελοντική πρωτοβουλία που από το 2015 προσφέρει αρωγή μάθησης σε μαθητές Δημοτικού,Γυμνασίου , Λυκείου καθώς και Αναλφάβητων από μια αξιέπαινη ομάδα εθελοντών καθηγητών σε παιδιά κοινωνικά ευαίσθητων οικογενειών,με όραμα τις ίσες ευκαιρίες μάθησης και εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς για όλα τα παιδια, αγκαλιάστηκε από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων – Ιnternational Action Art,που αναγνωρίζοντας τη συμβολή του και την κοινωνική προσφορά του ,το έθεσε υπό την Αιγίδα του,στηρίζοντας το μεγάλο πείραμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς με την προσφορά γραφικής ύλης και ψηφιακού εξοπλισμού.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου ,στα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιώς &Νήσων- lnternational Action Art, με τον Πρόεδρο της UNESCO Πειραιώς & Νήσων & Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO( WFUCA)κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, με την υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ.Ειρήνη Βαλσαμάκη, παρουσία του Επάρχου Σαντορίνης κ. Χαράλαμπου Δαρζέντα,που στηρίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο από τα πρώτα του βήματα και της Πολιτευτού Κυκλάδων Ν.Δ ,Εκπροσώπου της Ελλάδος στο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα κατά της Φτώχειας & του Κοινωνικού Αποκλεισμού κ.Δέσποινας Πρίνια,ο κ. Μαρωνίτης, συγχαίροντας την πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης ,διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων- Internacional Action Art, που μοιράζεται τις αξίες της αλληλεγγύης και των ίσων ευκαιριών σε όλα τα παιδιά, θα στηρίξει έμπρακτα στο εξής το εγχείρημα, ευρισκόμενος δίπλα στις αυξημένες ανάγκες γραφικής ύλης και ψηφιακού υλικού που του αναλύθηκαν από την υπεύθυνη κ.Ειρήνη Βαλσαμακη, προσφέροντας τα παραπάνω στα πλαίσια της διαχρονικής στήριξης και αλληλεγγύης που ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς &Νήσων προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες, στον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρωνίτη γαι την ανεκτίμητη στήριξή του και την κ. Δέσποινα Πρίνια, που εισηγήθηκε την Αιγίδα και τη χορηγία της πρωτοβουλίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *