ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΑ-ΠΕΡΙΒΟΛΟ

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ- ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

 

Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος σήμερα το πρωί μετά την εκτεταμένη καταστροφή των φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο Περίσσας – Περίβολου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επαναλαμβάνεται το καταστροφικό έργο ασυνείδητων, οι οποίοι βανδαλίζουν λάμπες, γλόμπους και ιστούς φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο Περίσσας – Περιβόλου, κυρίως κατά την περίοδο των εορτών.

Τα εν λόγω φωτιστικά σώματα είχαν πλήρως αποκατασταθεί εντός του 2018 μετά από προηγούμενους βανδαλισμούς. Ωστόσο, το τελευταίο δίμηνο καταγράφηκαν εκτεταμένες φθορές αλλά και ολικές καταστροφές καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις βρέθηκαν αποκολλημένα από τη βάση τους.

Ο Δήμος Θήρας έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών απευθυνόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας. Ενέργειες αυτού του είδους είναι απαράδεκτες καθώς δεν αποτελούν μόνο οικονομική ζημιά αλλά δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας για τους κατοίκους της περιοχής και γενικότερα για τους δημότες. Τις καταστροφές μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Παρακαλούμε θερμά όποια/όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Θήρας στο 22860-22649 ή με το Δήμο Θήρας στο email: dimarxos@thira.gov.gr, στο facebook ή στο τηλέφωνο 22863-60110/101 σε εργάσιμες μέρες και ώρες”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *