“ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΜΑΤ”

ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ” ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Φωτό: Νικόδημος Λιανός-Naxospress

“Απάντηση στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με την γεώτρηση Προφήτη Ηλία 23/10/2018 Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα νόμιζε κανείς ότι σε αυτό το Δήμο που όλα γίνονται σωστά και τέλεια, ξαφνικά και αναίτια οι αναφερόμενοι τρείς βουλευτές Κυκλάδων του Σύριζα, αρχίζουν να διαφοροποιούνται από την κυβερνητική πολιτική και βούληση.

Ο Δήμος όμως Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν λέει δύο πράγματα. Από όλο αυτό τον περίφημο σχεδιασμό που άρχισε από το 2016 δεν μας λέει ποιο έργο έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα στη Νάξο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, εκτός από την εύκολη λύση της δίδυμης γεώτρησης στον Άη Λια Δαμαριώνα και στον Όσκελο Σαγκρίου.

Τι ακριβώς έκανε από το 2016 έως το 2018? Και τι έπραξε κατά τα προηγούμενα πέντε (5) έτη της θητείας του? Προφανώς παρακαλούσε το θεό να βρέξει επειδή όπως είπε ο Δήμαρχος ο Θεός αγαπάει την Νάξο. Αφού η επιλογή του λοιπόν τον έφερε σε αντίθεση με τους δημότες της περιοχής (Φιλωτίου, Σαγκρίου, Δαμαριώνα κτλ), κάλεσε τα ΜΑΤ για να επιβάλλει την απόφασή του.

Και αφού είδε ότι η πολιτική της τρομοκρατίας δεν περνάει, ενώ παράλληλα οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ- Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Μανιός ζητούσαν να λυθεί το πρόβλημα με το διάλογο και όχι με την καταστολή των ΜΑΤ, ο ίδιος ο Δήμαρχος ζήτησε την απομάκρυνσή τους παρουσιάζοντας αυτό το αίτημα ως προσωπικό του άθλο.

Κατάπτυστη είναι η στάση του Δημάρχου Νάξου, ο οποίος αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ως Δήμαρχος στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, υιοθετεί τον τρόπο πολιτικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή το ψέμα και τις ανακρίβειες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούρια του πορεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *