ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΤΗ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ 5 ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Β. ΣΙΓΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚύριε,

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες μας, για τη μη εφαρμογή από την ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ των εγκεκριμένων δρομολογίων, δυστυχώς μέχρι σήμερα εξακολουθούν να μην εκτελούν τα δρομολόγια από ΚΑΜΑΡΙ – ΑΘΗΝΙΟ και ΠΕΡΙΣΣΑ –ΑΘΗΝΙΟ , ενώ κανένα δρομολόγιο δεν διέρχεται από τα κάτω χωριά {Μεσαριά , Βόθωνα κ.λ.π) .

Να σημειωθεί επί πλέον ότι το αντίτιμο του εισιτηρίου της διαδρομής ΦΗΡΑ –ΠΕΡΙΣΣΑ , ΦΗΡΑ –ΑΚΡΩΤΗΡΙ κ.λ.π έχει υπολογιστεί βάσει της χιλιομετρικής απόστασης μέσω των χωριών αυτών.

Σήμερα λοιπόν δεν διέρχονται από τα χωριά αυτά ,εισπράττουν το αντίτιμο αυτό ,που δεν ανταποκρίνεται στη συγκεκριμένη χιλιομετρική απόσταση και διέρχονται μέσω του δρόμου Φηρών Αγίας Ειρήνης , πράγμα που απαγορεύεται.

Σας προτείνω για άλλη μια φορά να σας απασχολήσει σοβαρά η απάτη αυτή που διαπράττεται και σας καλώ να πάρετε πρωτοβουλία για σύγκλιση σύσκεψης με τη συμμετοχή της Επάρχου , του τμήματος Συγκοινωνιών , της Αστυνόμου του ΑΤ ΘΗΡΑΣ και να ληφθεί απόφαση η οποία να απαιτεί την εφαρμογή των δρομολογίων και οι παραβάτες να παραπέμπονται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως , σας έχω κάνει γνωστό ήταν και είναι τραγικό , η ανάκληση των πέντε αδειών του Δήμου ( των πρώην Κοινοτήτων) γεγονός που επιφέρει απώλεια εσόδων από τη συμμετοχή του στην ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ , ίσως και περισσότερα από αυτά που επιχορηγεί τον Δήμο ,το ΄Ιδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού ( Τελεφερίκ). Και για το γεγονός αυτό δυστυχώς δεν έχει αποδοθεί μέχρι σήμερα καμμία ευθύνη σε κανένα. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη δύο άδειες του Δήμου, που του δίνουν το δικαίωμα να συμμετέχει στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕ και αν δεν κινηθεί ενάντια σε αυτά που συμβαίνουν, είναι συνένοχος με βαρύτατες ευθύνες.

Τέλος, η παρέμβασή μας παράλληλα προς την Περιφέρεια είναι έντονη και καθημερινή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Περιφ/κός Σύμβουλος

Νοτίου Αιγαίου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *