ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Α. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “Λ&Ε ΝΟΜΙΚΟΥ”

 

 

 

“Κύριε πρόεδρε κατ` αρχήν σας εύχομαι καλή ανάρρωση και ο Θεός να σας χαρίζει υγεία για να συνεχίζεται να υπηρετείται αυτόν το τόπο.

Θέλω να σας καταγγείλω ότι εχθές βρέθηκα στο Νοσοκομείο μας για την αδελφή μου και ο θεράπων ιατρός της, από τις δέκα το πρωί κάλεσε το ΕΚΑΒ γιατί το περιστατικό δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί εδώ. Απευθύνθηκα στην Διοίκηση του νοσοκομείου και τους ρώτησα γιατί δεν πετάμε με το αεροπλανάκι του Ιδρύματος. Η απάντηση ήταν ότι του αεροπλανάκι δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένο και ο άρρωστος δεν είναι ένα σακί πατάτες να το μεταφέρουμε.

Και όμως αυτό ακριβώς έγινε. Τον άνθρωπός μας με βεβαρημένο ιστορικό, με 45 μέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο των Αθηνών και ενώ εμείς μιλούσαμε με τον γιατρό της στο Λαϊκό και την περίμενε, το ΕΚΑΒ ήρθε στις επτά το βράδι και επειδή πήγαινε προς τα κάτω την πήγε στην Κρήτη.

Κύριε πρόεδρε θυμάστε τους αγώνες που κάναμε για το αεροπλανάκι και όταν όλοι μαζί πήγαμε στον εισαγγελέα, για να απολογηθούμε γιατί το αγοράσαμε. Το αεροπλανάκι όμως συνέχισε να πετάει και να σώζει ζωές πάνω από 20 χρόνια. Τι άλλαξε τώρα και η διοίκηση του νοσοκομείου απαξιώνει τις υπηρεσίες που πρόσφερε το αεροπλανάκι.

Το ίδρυμα από ότι ξέρω ποτέ δεν αρνήθηκε να εξοπλίζει το αεροπλανάκι σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις των γιατρών.

Πρέπει να ξέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου, ότι στο Νοσοκομείο μας και στο αεροπλανάκι μας πολιτική δεν χωράει, με τον ανθρώπινο πόνο δεν παίζουμε και δηλώσεις όπως δώστε το σε μας γιατί εσείς δεν μπορείτε ή δεν ξέρετε μακριά από μας.

Ο πρώην πρόεδρος Πύργου Καλλίστης

Αντώνης Καραμολέγκος”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η painogain λέει:

    πες τα κυρ Αντωνη… οταν τοποθετουνται προεδροι και διοικητικες σε ολες τις καιριες θεσεις απο τις εκαστοτε κυβερνησεις αυτα ειναι τα αποτελεσματα… να διοικουν ντελιβεραδες υπουργεια και μπογιατζηδες νοσοκομεια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *