ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΤΩΡΑ”

 

 

 

  Σημείωση Santonews: Από την πρώτη στιγμή της προεκλογικής περιόδου, κυκλοφόρησαν φήμες για πιέσεις, μεθοδεύσεις και ενεργοποίηση πρακτικών που δεν προσιδιάζουν σε μια έντιμη εκλογική μάχη. Όπως πάντα, τις χαρακτηρίσαμε φήμες, άρα, ανάξιες σχολιασμού ή απλής υπαινικτικής αναφοράς. Όταν όμως, ένας επίσημος δημοτικός συνδυασμός, εκδίδει επίσης επίσημη ανακοίνωση τύπου, είναι αδύνατον να αγνοηθεί. Και για την ώρα, τίποτε άλλο.

“Από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής μας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η θέση μας ήταν ξεκάθαρη απόλυτη και διαυγής: Να πορευθούμε με πολιτικό πολιτισμό, καθαρές θέσεις και λόγο και κυρίως σεβασμό στον πολιτικό αντίπαλο.

Γιατί πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η οποιαδήποτε αντιπαράθεση γίνεται με επιχειρήματα ,με προτάσεις ,με ικανότητες και όχι με λασπολογία, με «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη, με κατασκευές ψευδών ειδήσεων, με παρασκηνιακές πράξεις.

Δεχόμαστε τέτοιου είδους πόλεμο αλλά δεν μας προξενεί καμία εντύπωση γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όπου δεν υπάρχει πολιτικός λόγος υπάρχει λασπολογία.

Όπου υπάρχει ανικανότητα υπάρχει σκοτάδι.

Εμείς διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως η ιστορία έχει αποδείξει ότι τίποτε δεν μένει κρυφό.

Και πως όσοι λειτουργούν στο σκοτάδι εκεί θα παραμείνουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *