ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ GOLDEN BOYS ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

“Κόκκινη “-και όχι χρεωστική – κάρτα στα golden boys της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου! 
 
 
 

  “Για την λειτουργία των εταιρειών της Π. Ν. Α. έχουμε τοποθετηθεί κατ επανάληψη και τα πολιτικά ερωτήματα που θέσαμε  προς την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου δεν απαντήθηκαν! 

Ελάχιστο έργο αλλά… υψηλές χρηματικές αποζημιώσεις στα μέλη τους, με συγγενείς και φίλους του Περιφερειάρχη Νοτιου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου να έργαζονται  σε αυτές και με αποκλεισμένη από την εκπροσώπηση την μειοψηφία του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που εκπροσωπεί το 47% των δημοκρατικών  επιλογών των νησιωτων μας!
 
Οι προκλήσεις και τα φάλτσα της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται και δημιουργουν οργή και ερωτήματα :

1)Αφενός η πρόσφατη απόφαση του Δ. Σ. να εφοδιαστούν και να χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες στελέχη της πλειοψηφίας που απαρτίζουν την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Π.Ν.Α. Κ2 Α. Ε. 
                     και 
2)αφετέρου η αλαζονικη και απρεπή στάση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου απέναντι στον εκπρόσωπο της μειοψηφίας (είναι η μόνη εταιρεία της Π. Ν. Α. που υπάρχει εκπροσώπηση της μειοψηφίας… ) γιατί διατύπωσε την αντίθεση του σε αυτή την περίεργη απόφαση. 
 
 
Να θυμίσουμε ότι τα μέλη της πλειοψηφίας στη συγκεκριμένη εταιρεία αμοιβονται ήδη  με 142.750 ευρώ (από δημόσιο χρήμα…) και δεν έχουμε δει ακόμα κάποια σοβαρή αναπτυξιακή δράση!
Τα golden boys της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου – αφού τακτοποιησαν τις αμοιβές τους – εφοδιάζονται τώρα με χρεωστικές κάρτες για να κάνουν τις δαπάνες που αυτοί  κρίνουν και ουσιαστικά δεν αποδέχονται την πεπατημένη και τις διαδικασίες που ακολουθούσε η Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι τώρα. Για ποιο λόγο δεν εμπιστεύομαι τα οργανωμένα λογιστήρια των εταιρειών και ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι δαπάνες που χρειάζεται να γίνουν με χρεωστική κάρτα ? 
 
 
 
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για Εταιρεία χωρίς υπαλλήλους αλλά με στελέχη – φίλους του κ. Χατζημάρκου στο Δ. Σ.  της… 
 
 
Αν συνυπολογισουμε και την σπατάλη του δημοσίου χρήματος που έχουμε ήδη αναδειξει, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι “αποβολή με κόκκινη” και όχι χρεωστική κάρτα θέλουν τα εμμισθα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου! 
 
 
 
Η κοινωνία μας που  υποφέρει αρνείται να είναι συνοδοιπόρος με τα συστήματα  διαπλοκής και οπισθοδρόμησης που στόχο έχουν να βολευτούν οι λίγοι και εκλεχτοι σε βάρος των πολλών που αγωνίζονται, αγωνιούν και στηρίζουν με τον καθημερινό έντιμο μοχθο τους την πρόοδο του τόπου μας. 
 

 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος του Εποπτικου Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλαδας (ΕΝ. Π. Ε.)”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *