KANABA ΡΟΥΣΣΟΣ: ΜΙΑ ΟΙΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1836

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

“Η Κάναβα Ρούσσος, η παλαιότερη Κάναβα (Οινοποιείο) της Σαντορίνης, ιδρύθηκε το 1836, με στόχο την παραγωγή παλαιωμένων οίνων, υψηλής ποιότητας, που αναδεικνύουν με την αυθεντικότητά τους τη μοναδικότητα των πολυάριθμων ποικιλιών της θηραϊκής αμπέλου. Χωρίς να παραμερίζει την παραδοσιακή τέχνη του νησιού, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία, στοχεύοντας στην παραγωγή οίνων με πλούσιες γεύσεις και «ζωντανά» αρώματα, που σου αναδύουν αναμνήσεις του παρελθόντος και συνοδεύουν τις χαρές του παρόντος σου. Επιλέγοντας άριστη πρώτη ύλη, ανάμεσα στις εκλεκτότερες γηγενείς ποικιλίες του νησιού: Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι, Μανδηλαριά, Μαυράθηρο, δημιουργεί ένα πρωτοπόρο ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων…

H οικογένεια Ρούσσος και οι συνεργάτες της, σας υποδέχονται κατά τη θερινή περίοδο από τον μήνα Απρίλιο έως τον μήνα Οκτώβριο, καθημερινά στο παραδοσιακό οινοποιείο της εταιρίας «ΚΑΝΑΒΑ ΡΟΥΣΣΟΣ» στην περιοχή Μέσα Γωνιά – Επισκοπή,όπου θα σας ξεναγήσουν στους χώρους της Κάναβας και στα μυστικά των παραδοσιακών γεύσεων της Θηραϊκής γης.

bΓευσιγνωσίες 8 διαφορετικών οινικών προϊόντων: Βινσάντο Ρούσσου, Σαντορίνη Ρούσσου, Νικτέρι Ρούσσου, Ριβάρι Ρούσσου, Καλντέρα Ρούσσου, Αθήρι Ρούσσου, Μαυράθηρο Ρούσσου και Νάμα Ρούσσου, προσφέρονται καθημερινά και εμπλουτίζουν τη γεύση σας. H είσοδος και η ξενάγηση είναι δωρεάν από μέλος της οικογένειας Ρούσσου ή τον οινολόγο μας και διαρκεί περίπου 20λεπτά. Η χρέωση για την γευσιγνωσία είναι 2€ ανά ποτήρι, ενώ, έπειτα από συνεννόηση μαζί σας, θα μπορούσαμε να ορίσουμε και ειδικό πακέτο γευσιγνωσίας για ομαδικές. Οι χαμηλές μας τιμές υφίστανται, καθώς σκοπός μας δεν είναι το υλικό κέρδος, αλλά κυρίως στόχος μας είναι να μυήσουμε τους φιλοξενούμενους μας στην άγνωστη για τους πολλούς Σαντορινιά και Ελληνική Οινική Ιστορία. Ο κήπος μας μπορεί να φιλοξενήσει έως 100 άτομα και η ομάδα μας καθίσταται άξια να ανταποκριθεί στη σωστή και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κάθε φιλοξενούμενου επισκέπτη μας ξεχωριστά.

Ο Οινοτουρισμός είναι από τα σημαντικότερα αναπτυσσόμενα κομμάτια του τουρισμού στη χώρα μας, πόσο μάλλον στη Σαντορίνη, ένα νησί που κληρονομεί έναν από τους αρχαιότερους αμπελώνες της Ευρώπης και κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παγκόσμια βραβεία από τους γνώστες του είδους, αλλά και από τους ίδιους τους επισκέπτες. Ένας κλάδος, που οφείλουμε να υποστηρίξουμε με τιμιότητα και ατέρμονη αγάπη, δεδομένης της σημαντικότητας, που αυτός κατέχει, στο νησί, την παράδοση, την ιστορία και ειδικότερα σε μας τους ίδιους.

Είμαστε στην διάθεση σας για όποια διευκρίνιση στα τηλ: 2286031349 και 6972420640.

Σας περιμένουμε με αγάπη να μοιραστούμε το μυστικό της δικής μας ευτυχίας!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *