ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΜΥΚΟΝΟΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΙΝΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΗ

 

 

 

  ΜΥΚΟΝΟΣ_ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ copy“ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

 

 

Μπορεί οι επιχειρήσεις να ετοιμάζονται πυρετωδώς και οι περισσότερες να έχουν ανοίξει, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και για τον δήμο Μυκόνου.
Παρά τις πρόσφατες δημόσιες διαβεβαιώσεις του δημάρχου, ότι οι προετοιμασίες για την επομένη τουριστική περίοδο αρχίζουν με την λήξη της προηγούμενης, η πραγματικότητα που ζούμε όλοι, τον διαψεύδουν οικτρά.

Κατά καιρούς, δεν λειτουργούν τα απορριμματοφόρα επειδή δεν έχετε καύσιμα γιατί δεν προνοήσατε, δεν έχετε ασφάλειες γιατί τις ξεχάσατε, δεν πληρώσατε τα τέλη κυκλοφορίας γιατί σας ξέφυγε. Μέχρι εδώ! Φτάνει πια!! Δεν μας αφορούν όλα αυτά κ. Δήμαρχε. Εμείς οι αιρετικοί και γραφικοί δημότες του νησιού που πληρώνουμε τα δημοτικά ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας προς τον δήμο, απαιτούμε ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.

Αναρωτιέται επίσης κανείς που είναι ο περιβόητος πολυδιαφημιζόμενος «μπουναμάς» του κ. Δημάρχου που μας τον σέρβιρε ως τρόπαιο στην κοπή της πίτας του δήμου ο εργολάβος αποκομιδής; Μήπως τελικά καθυστερείτε σκοπίμως την εγκατάστασή του, με στόχο να συμπέσει η λήξη της τριετούς σύμβασής του, με τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να έχουμε μια «καθαρή» προεκλογική περίοδο; .

Τέλος μην προσπαθήσετε να μεταβιβάσετε τις ευθύνες σας ως συνήθως αλλού! Και επί του προκειμένου στους δημότες που εναποθέτουν τα απορρίματά τους στους σωρούς σκουπιδιών που έχουν πια δημιουργηθεί.

Όπως εξάλλου θα γνωρίζετε δεν είναι κοσμήματα να φυλάσσονται σε θησαυροφυλάκια. Είναι αποκλειστική σας αρμοδιότητα η αποκομιδή απορριμμάτων.

Όσο και αν επιχειρηματολογήσετε μοιάζει μάταιο . Έχουμε κρίση και σκέψη!
Η τραγική για το νησί κατάσταση δεν είναι πια ανεκτή.

ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”

ΜΥΚΟΝΟΣ_ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ copy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *