Καμπουράκης Νικόλαος υποψήφιος πάλι με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

 

 

 

 

  “Καμπουράκης Νικόλαος του Χαράλαμπου Απόστρατος Ελληνικής Αστυνομίας

Καλωσορίζουμε το Νικόλαο Καμπουράκη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Θηραϊκή Πολιτεία από το 2011, έχει υπηρετήσει τα κοινά του τόπου μας ως Αντιδήμαρχος Θήρας, ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θήρας, αλλά και ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας.

Υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία για 30 χρόνια, από όπου και αποστρατεύτηκε το 2010.

 

 Με καταγωγή από το Ρέθυμνο Κρήτης, είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι» και υπήρξε πρώτος πρόεδρος του, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Εξωραϊστικού́ Πολιτιστικού́ Συλλόγου Μεσαριάς «Ο Άγιος Δημήτριος» και σημερινός πρόεδρος του.

Για σχεδόν 40 χρόνια συμμετέχει στο ΔΣ του Πανθηραϊκού Α.Ο, διατελώντας πρόεδρος του για 18 χρόνια, ενώ κατά τη θητεία του η ομάδα της Σαντορίνης κέρδισε για πρώτη φορά́ στην ιστορία της την άνοδό της στην Γ’ Εθνική́ Κατηγορία.

Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Πολύκαρπου Ξαγοράρη και έχει δύο παιδιά την Αργυρώ και το Χαράλαμπο.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νικόλαο Καμπουράκη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *