“ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ”

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

 

Το βίντεο είναι μόλις 30 δευτερόλεπτα και αποτελεί ήδη οιονεί ιστορικό ντοκουμέντο.

zorzos_12_sep_2016Απεστομώθην!. Πλήρως!. Η επική ατάκα, του Δημάρχου Θήρας, για τα όσα λέγονται από τα Μέσα Ενημέρωσης είναι και προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των πολιτών που απευθύνονται σε αυτά, εγκαλώντας τα, γιατί δεν λένε αρκετά, για τα όσα ζει αυτό το νησί. “Θα έχετε παρατηρήσει· καμία απάντηση, στα όσα λέγονται και δεν αφορούν πραγματικότητες, δεν καταδέχομαι να δώσω…”.

Ακριβώς κύριε Δήμαρχε. Και από τη στιγμή που “οι πραγματικότητες”, διαφωνούν μαζί σας, τόσο το χειρότερο γι αυτές. Αυτές οι “πραγματικότητες”, είναι προφανές, πως δεν σας αφορούν. Εσείς συνεχίστε να ζείτε με “ήσυχη συνείδηση” στη δική σας πραγματικότητα. Άλλωστε μπορείτε πάντα, να θέσετε υποψηφιότητα, για Δήμαρχος Πύλου-Μεθώνης.

 

Save

Save

Save

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Στρουθοκαμηλισμός. Από όλους μας όμως. Δυστυχώς όλοι ζούμε σε μια άλλη πραγματικότητα.

  2. Ο/Η Ανδρέας Φουστέρης λέει:

    το άρθρο σας είναι ιδιαίτερα ασεβής…Προφανώς θα είστε ενενημέρωτος για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στους ΟΤΑ και τις δυσκολίες που έχει να αντιμεωπίσει το επιτελείο του Δήμου Θήρας. Η έκφρασή σας ”Άλλωστε μπορείτε πάντα, να θέσετε υποψηφιότητα, για Δήμαρχος Πύλου-Μεθώνη ” είναι κάθε άλλο παρα ασεβής και προσβλητική” . Αλήθεια το έργο κατά την προηγούμενη θητεία του δημάρχου το γνωρίζετε?? Η στάση σας είναι ιδιαίτερη συκοφαντική . Αυτά από έναν θηραίο πολίτη που δεν έχει καμία σχέση με τον δήμαρχο αλλά γνωρίζει το κύρος του . Για όλα φταίει ο δήμαρχος σε αυτόν τον τόπο. Οι Θηραίοι πολίτες που καταπατούν τον τόπο και δεν τον σέβονται , δεν φταίνε σε τίποτα . Δήμος Θήρας δεν είναι μόνο ο δήμαρχος αλλά όλοι οι Θηραίοι πολίτες και θα πρέπει να υπάρχει συλλογική προσπάθεια .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *