ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!! ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

ΑΛΛΑ… ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ “ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ “ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ”

Snapshot - 1Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο που είναι γνωστό ως “παράλληλο πρόγραμμα”. Στις διατάξεις του περιέχει 10 λεπτομερή άρθρα που ορίζουν το καθεστώς έναρξης λειτουργίας του Νοσοκομείου Σαντορίνης. Παρά τις επιμέρους-σημαντικές- επιφυλάξεις των τοπικών φορέων, είναι πλέον γεγονός πως μετά την κτιριακή εγκατάσταση, το Νοσοκομείο, έχει πλέον και νομική μορφή, κάτι που επιταχύνει τις διαδικασίες, έναρξης λειτουργίας του.
Η επόμενη μάχη θα δοθεί στον Κανονισμό  Εσωτερικής Οργάνωσης Λειτουργίας και βέβαια στον τρόπο διοίκησής του, που δεν μπορεί να γίνεται εκ του μακρόθεν.

Υπενθυμίζεται πως στην ΑΕΜΥ, συμμετέχει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης του Νοσοκομείο, πρώην έπαρχος και γνωστός νομικός κ. Μιχάλης Ρούσσος. Θα είναι όμως μόνος απέναντι σε έξι ακόμα και με δεδομένο πως το Νοσοκομείο διαθέτει τα δύο τρίτα από τον προϋπολογισμός της ΑΕΜΥ (5 εκατομμύρια σε σύνολο 7,5), θα πρέπει να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση. Είναι άλλωστε γνωστές οι παλινωδίες του πρώην Διευθύνοντος συμβούλου της ΑΕΜΥ, τα “Βορίδεια” σχέδια πώλησης και οι “Αδώνειες νταλίκες”. Όπως ασφαλώς, είναι γνωστό πως επί των ημερών του Δημήτρη Αβραμόπουλου ανεγέρθηκε το Νοσοκομείο. Περισσότερο ρεπορτάζ, σε λίγο.

Αλλά, ένα είναι γεγονός: Ο επίμονος και ξεροκέφαλος Μιχάλης Ρούσσος, είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τη Σαντορίνη. Γιατί κάνει δουλειά και όχι δημόσιες σχέσεις!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *