ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΪΛΑ

 

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Τώρα που οι μάσκες έπεσαν.

Τώρα που η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεσκεπάζουν την απάτη τους μπροστά στον Ελληνικό λαό και κατηγορεί ο ένας τον άλλον δημοσίως για το τίνος τα ψέματα ήταν πιο βαριά, του Ζαπείου του Σαμαρά ή τα Νταούλια του Τσίπρα.

Τώρα που η αλήθεια προβάλει γυμνή και αδυσώπητη για το μοναδικό δρόμο που μπορούσε να ακολουθήσει το 2010 η χώρα.

Τώρα που η ιστορία και η συνείδηση του λαού κατέγραψαν ποιοι το 2010 δεν έβαλαν πλάτη για την σωτηρία της χώρας, αλλά έσπειραν τον διχασμό  μόνο και μόνο για να καταλάβουν την εξουσία.

Τώρα που οι κάθε λογής λαθρέμποροι των αριστερών ιδεών και πραγματευτάδες της ψεύτικης ελπίδας ξεγυμνώθηκαν μπροστά στο λαό.

Τώρα που όλοι επιστρέφουν στο σπίτι τους για να βοηθήσουν.

Η Δημοκρατική Κεντροαριστερή Παράταξη αναγεννάτε μέσα από τον πολιτικό φορέα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και με επικεφαλής την Φώφη Γεννηματά, έχοντας κάνει την αυτοκριτική της περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα, και γνωρίζοντας ότι μόνο με Εθνική Συνεννόηση, και με την διαμόρφωση  ενός Εθνικού Σχεδίου θα βγει η χώρα από την κρίση.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους Δημοκρατικούς Πολίτες και ιδιαίτερα τους Νέους, να μην υιοθετήσουν την ισοπέδωση της πολιτικής, ούτε την επικίνδυνη  δημαγωγία και τον μηδενισμό των άκρων, και κυρίως της Άκρας Δεξιάς ,αλλά να πλαισιώσουν τις τάξεις της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για να γίνει μια νέα αρχή για την σωτηρία της πατρίδας και για το δικό τους μέλλον.

Νέα άφθαρτα στελέχη με δυναμική, μπαίνουν μπροστά,  χρησιμοποιώντας την εμπειρία των θετικά δοκιμασμένων παλαιών, και με βάση την στρατηγική που χάραξε η επί κεφαλής                      Φώφη Γεννηματά που λέει ,ΝΑΙ στη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που με πρωτοφανή Δημαγωγία και ψεύδη λεηλάτησε την Δημοκρατική Παράταξη, ΟΧΙ στη Δεξιά Παλινόρθωση με το γνωστό αποκρουστικό πρόσωπο του αυταρχισμού και της κοινωνικής αδικίας.

Μπορούμε να αναδείξουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  Τρίτη πολιτική δύναμη, σταματώντας την άνοδο της Ακροδεξιάς, και σπάζοντας το Διχαστικό Δίπολο Ν.Δ/ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελεί νέα τραγωδία για τον τόπο. Να επιβάλλουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, όλων τον Φιλοευρωπαϊκών Δυνάμεων και να διαμορφώσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο για την έξοδο μας από την κρίση.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30 το πρωί καλούμε τα μέλη και τους Φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης [ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΚΙΔΙΣΟ-ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ] να παραβρεθούν σε πολιτική συγκέντρωση που θα γίνει στο Εργ/κό Κέντρο Κυκλάδων παρουσία του Γ.Γ. Στέφανου Ξεκακαλάκη

Σύρος 16/1/2017

Για την Δημοκρατική Συμπαράταξη

Δημήτρης Μπάιλας

π. Νομάρχης Κυκλάδων μέλος της Περιφερικής Επιτροπής ΔΗΣΥ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *