ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ανακοίνωση του Συνδυασμού “Σαντορινιό Όραμα” του Αντώνη Σιγάλα για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου
  “Φίλες και φίλοι συμπατριώτες
Σας έχω διαβεβαιώσει ότι, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο Δήμο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας προς όφελος των δημοτών μας μέχρι την ημέρα των εκλογών.
Αυτό αποτελεί για μας προτεραιότητα και χρέος απέναντι σας.
  Είχα επίσης δεσμευθεί, ότι η εκκίνηση της διαδικασίας συγκρότησης και ανακοίνωσης του Συνδυασμού μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα γίνει μετά το πέρας των εθνικών εκλογών και αφού έχει εκφραστεί ανεπηρέαστα η βούληση όλων μας για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου .
Συνεπής στη δέσμευσή μου ανακοινώνω ότι από σήμερα το “Σαντορινιό Όραμα” ανοίγει πανιά με ρότα την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.
“Σαντορινιό Όραμα” είναι το όνομα του Συνδυασμού μας, τον οποίο φιλοδοξούμε να στελεχώσουμε, με ότι πιο δυναμικό, δημιουργικό και ικανό διαθέτουν η Σαντορινιά και η Θηρασιώτικη κοινωνία.
  Οι επιλογές μας γίνονται με κριτήριο την αξιοσύνη και τη διάθεση για προσφορά της καθεμιάς και του καθενός που επιθυμεί να ενταχθεί στο Συνδυασμό μας.
Με ικανά στελέχη, με επεξεργασμένο πρόγραμμα, με στρατηγική και όραμα θα διεκδικήσουμε τη δική σας υποστήριξη και επιδοκιμασία στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.
Η φιλοδοξία μας να βρεθούμε στο τιμόνι του δήμου και την επόμενη πενταετία πηγάζει αποκλειστικά από τη διάθεσή μας για προσφορά και από ανιδιοτελή αγάπη για τα νησιά μας.
  Αποκλειστικός μας στόχος είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τα προηγούμενα χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες και να συμπορευτούμε για τα πέντε επόμενα χρόνια στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.
Να σηκώσουμε ακόμη ψηλότερα τη Σαντορίνη και τη θηρασιά !
Το Μπορούμε !
Με τη δική σας στήριξη θα το κάνουμε πράξη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *