ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΙΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΕΜΥ

 

 

 

“Εισήγηση Μιχάλη Ρούσσου προς το ΔΣ της ΑΕΜΥ ΑΕ

Κοινοποιείται στους Υπουργούς Υγείας κ. Ξανθό και κ. Πολάκη

και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Προτείνω να ανακληθεί ως απαράδεκτη και η (με απόσπασμα πρακτικού 17/2016, ΑΔΑ: 6ΝΖΞΟΡΡ3-ΩΙΚ) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που αναφέρει : «…(Ειδικότερα…Απουσίαζαν οι: Μιχαήλ Ρούσσος…)…Το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση, ομόφωνα συμφωνεί όπως παρέχει δωρεάν τροφή στο χώρο εργασίας (ένα γεύμα κατά τη διάρκεια του ωραρίου των εργαζομένων) . . . υπό την προϋπόθεση ότι το ανωτέρω θα χορηγείται σε όσους δεν διαμένουν μόνιμα στη Θήρα».

Να ανακληθεί και η εισήγηση στο προηγούμενο ΔΣ της Διευθύντριας του ΓΝ Θήρας κ. Μαυρικάκη, ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ενότητας και δικαιοσύνης στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, ώστε επί κυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα να μην υπάρχει σε κανένα έγγραφο της ΑΕΜΥ ΑΕ οποιαδήποτε διάκριση και να εφαρμόζεται η αρχή της αριστεράς ότι όλοι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες.

Θέμα 12. Στο ΚΥ μπορούμε να κάνουμε οικοδομικές εργασίες μόνον με οικοδομική άδεια. Για την έκδοση οικοδομικής άδειας εκτός από τα σχέδια πρέπει να συνυποβληθεί στην Πολεοδομία και πιστοποιητικό ιδιοκτησίας της 2ης ΥΠΕ από τον αρμόδιο Υποθηκοφύλακα Θήρας. Για το λόγο αυτό πρέπει πριν προβούμε σε οποιεσδήποτε ενέργειες να έχουμε το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας. Αυτό όλοι οι πολίτες το γνωρίζουν και για αυτό τον λόγο αναθέτουν σε δικηγόρο τον λεγόμενο έλεγχο τίτλων και την έκδοση πιστοποιητικού ιδιοκτησίας.

Η 2η ΥΠΕ έχει πιστοποιητικό ιδιοκτησίας;

Υπάρχει σχετική γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας;”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *