ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΕΔΩ (ΕΥΦΥΩΣ) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ!

 

  πυλος2Έσπευσαν κάτι μπαγάσηδες να καγχάσουν επειδή ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, μετά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Θήρας, δήλωσε: “«Συγχαίρω το Δήμαρχο Θήρας γιατί μέσα στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα και η Αυτοδιοίκηση, καταφέρνει να διατηρεί έναν τόπο όπως η Σαντορίνη σε πολύ καλή κατάσταση και να διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου προορισμού της χώρας μας”.

 

 

 

 

πυλος3

 

 

Τι σας εξέπληξε βρε μπαγάσικα;. Ξέρει τι λέει ο άνθρωπος. Στη Σαντορίνη, ο Δήμαρχος αφήνει τα σκουπίδια στους δρόμους. Δεν τα κάνει δέματα που καίγονται πνίγοντας στον καπνό, τη δυσοσμία και τις τοξίνες την περιοχή του. Άρα, ο Νικόλαος Αναστάσιος Ζώρζος και επιτυχημένος είναι και οι Αντιδήμαρχοί του δεν συλλαμβάνονται στα Αυτόφωρα. Η βρώμικη Σαντορίνη, δεν είναι αμέλεια, αλλά συνειδητή, οικολογική και “The One”, επιλογή.

Ιδού, άπιστοι και προπέτες:

πυλοςπυλος2πυλος3

 

https://www.eleftheriaonline.gr/local/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/102859-i-fotia-sto-skoupidotopo-pnigei-pylo-kai-methoni

https://www.eleftheriaonline.gr/local/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/103274-sto-aftofoto-gia-ti-fotia-sti-xomateri-o-antidimarxos-pylou-nestoros

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

1 Απάντηση

  1. Ο/Η fos λέει:

    Δεν καταλάβατε και η πρόταση της θηραικής δημοτικής αρχής είναι να γίνονται δέματα!!! ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ η νέα μορφή Χωματερών!!

    Κύριοι και κύριε πράσσο η διαχείριση απορριμμάτων είναι σοβαρή υπόθεση διότι συμπεριλαμβάνει την ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, όπως είναι σήμερα οι περισσότεροι δήμοι ΔΕΝ μπορούν και δεν έχουν την ικανότητα να εκτελέσουν ορθολογική και βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων(συλλογή + επεξεργασία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *