Η Βαζαίου Άννα, υποψήφια με τη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Βαζαίου Άννα συζ. Πέτρου Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

 

 

 

 

  “Καλωσορίζουμε τη Βαζαίου Άννα, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Άννα κατάγεται από τη Σύμη και βρίσκεται στη Σαντορίνη από το 1994, διαμένει με την οικογένεια της στον Καρτεράδο και διατηρεί καθαριστήριο στην περιοχή. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Βαζαίο, μητέρα μιας κόρης και γιαγιά μιας εγγονής.

 

 

  Η Άννα προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια στο χωριό της , καθώς την περίοδο 2011-2014 πρώτη φορά τότε υποψήφια εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Καρτεράδου, και ξανά το 2014 έως το 2019 ήταν εκλεγμένη στο τοπικό συμβούλιο του χωριού της. Έχει υπηρετήσει και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΘ την περίοδο 2014-2019.

Εκτός της πολιτικής της ενασχόλησης, υπήρξε ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Καρτεράδου και στον Πνευματικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Καρτεράδου  «Παναγιά η Γλυκογαλούσα» .

 

  Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Βαζαίου Άννα, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *