Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟΥ CEM BELEVI

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ AΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ

 

  SANTORINI_CEM_BELEVI copyO Cem Belevi, είναι ο ανερχόμενος σταρ της Τουρκίας. Τραγουδιστής και ηθοποιός έκανε μεγάλη επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά “Inadina ASK”, ενώ το τραγούδι του “Sor- Ρώτα”, έχει φτάσει τα 26 εκατομμύρια θεάσεις-ακροάσεις στο Youtube (δείτε το βίντεο κλιπ, στο τέλος). Φυσικό είναι λοιπόν, κάθε πτυχή της ζωής του να απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης της γείτονος (δεν είναι καν ελληνική πρωτοτυπία αυτό!).

 

 Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας, η “Sabah”, ρώτησε τον Belevi, για τα αγαπημένα μέρη διακοπών του. Διάλεξε, πέντε και ανάμεσα σε αυτά τη Σαντορίνη, τοπίο της οποίας διάλεξε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας να κοσμήσει το σχετικό ρεπορτάζ, που γράφει:

 

Οι τέσσερις εποχές (σ.Santonews– μάλλον “κάθε εποχή”), έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία”, είπε ο τραγουδιστής, εκφράζοντας την αγάπη του για την ελληνική Σαντορίνη. “H Σμύρνη, (από εκεί κατάγεται) και ο πολιτισμός του Αιγαίου εξηγούν την προσήλωσ’η μου σε αυτήν, Πάω σίγουρα κάθε καλοκαίρι για να περάσω ευχάριστες διακοπές. Είναι το απόλυτο νησί του Αιγαίου… το πρωί κολύμπι κάτω από τον όμορφο ήλιο, πιάτα με θαλασσινά για φαγητό που είναι εκπληκτικά” λέει γεμάτο αγάπη για το νησί”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *