Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΤΗΝ ΒΙΤ-ΜΙΛΑΝΟΥ ΚΑΙ GREKLAND ΠΑΜΟΡΑΜΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

 

 

DSC_0214Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σαντορίνης σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το πρώτο δίμηνο του 2016.
Ο Δήμος Θήρας έλαβε μέρος και έδωσε δυναμικό παρόν στην Borsa Internazionale Del Turismo (ΒΙΤ) στο Μιλάνο Ιταλίας (11-13/02), και στη Grekland Panorama 2016 στη Στοκχόλμη Σουηδίας (12-14/02).
Η έκθεση Borsa Internazionale Del Turismo (BIT) πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μιλάνο και φέτος συμμετείχαν σε αυτή πάνω από 2.000 εκθέτες και την επισκέφτηκαν πάνω από 80.000 επαγγελματίες και ενδιαφερόμενοι.
Το περίπτερο της Σαντορίνης, εντός του χώρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είχε υψηλή επισκεψιμότητα και οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν πληροφοριακό υλικό για την Σαντορίνη. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών του νησιού που έδωσαν το παρόν την έκθεση, με δημοσιογράφους και travel bloggers.
Το Δήμο Θήρας εκπροσώπησε στην έκθεση ο κος Λουκάς Μπελλώνιας.
100_2159Η έκθεση Grekland Panorama πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι μια έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά σε ελληνικούς και κυπριακούς προορισμούς, όπου η πλειονότητα των Σκανδιναβών έχουν ψηλά στις πρώτες προτιμήσεις τους. Ιδιαίτερα η Σαντορίνη στην Σκανδιναβική αγορά αποτελεί έναν εκ τους κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς. Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την ανάλυση της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς καθώς και συναντήσεις με Σουηδούς travel bloggers, δημοσιογράφους αλλά και εκπροσώπους της Ελληνικής κοινότητας της Στοκχόλμης. Το περίπτερο της Σαντορίνης, εντός του χώρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είχε υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν πληροφοριακό υλικό για την Σαντορίνη.
Το Δήμο Θήρας εκπροσώπησε στην έκθεση η κα Κρυσταλλία Παπαοικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *