Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

ΤΟ “SANTORINI SPLENDOR” ΤΟΥ ΖΑΓΚ ΤΟΙ, KATEKTHΣE TH NEA YOPKH

santorini_splendor_zang_toi copyΗ Σαντορίνη, εμπνέει όλων των ειδών τους δημιουργούς και φυσικά ο χώρος της μόδας, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Νεοϋορκέζος Michael Kors, που με τη σειρά ρούχων και αξεσουάρ “Santorini” κυριολεκτικά θησαύρισε, ενώ πρόσφατα, παρουσιάστηκαν οι σειρές νυφικών της Ρουμανίδας Ναταλία Βασίλιεφ και της Καναδο-ισραηλινής Julie Vino, που απογείωσαν τα κοριτσίστικα όνειρα και καθήλωσαν τα ανδρικά βλέμματα.
Σειρά έχει, το παιδί φαινόμενο της μόδας, ο Mαλαισιανός Ντατούκ Ζονγκ Τοι που με τη συλλογή “Santorini Splendor”- “το μεγαλείο της Σαντορίνης-, κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη.

“ Η τελευταία του συλλογή, “Santorini Splendor”, είναι εμπνευσμένη από το ελληνικό νησί, που το είχε επισκεφτεί την ώρα που η Ελλάδα βιώνει την οικονομική κρίση[…]” , γράφουν οι New York Strait Times, ενώ το περιοδικό Pop TV Style, προσθέτει: “Δύο λέξεις περιγράφουν αυτή τη συλλογή, κλασικό και chic! Μεγάλα καπέλα από τον Eric Javits , γυαλιά ηλίου και φρέσκα κρίνα στις κομμώσεις, ολοκληρώνουν την έμπνευση του Zang, με τις δονήσεις της Σαντορίνης, έχοντας κυρίαρχα χρώματα το γαλάζιο της θάλασσας και το λευκό. Ρούχα ιδανικά για ένα ρομαντικό δείπνο με θέα στον ωκεανό”

 

ΠΗΓΗ:  http://www.nst.com.my/news/2016/02/129248/zang-toi-autumn-collection-hit-ny-fashion-week

http://www.nbcnews.com/news/asian-america/designer-zang-toi-pays-tribute-paris-new-york-fashion-week-n517226

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *