« Η Σαντορίνη, ένα νησί παγκόσμιας αναφοράς, πρωτοπόρα στον Εθελοντισμό»

 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
 
 
 
  “Αξιότιμοι Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για τη δραστηριότητα που έχετε αναπτύξει από το 1992 στον τομέα της εθελοντικής προσφοράς αίματος και για την πολύτιμη συμβολή σας στη διάδοση της ιδέας του εθελοντή αιμοδότη, έχοντας ως βάση το νησί της Σαντορίνης.
 
 
 
Η αιμοδοσία είναι ουσιαστική πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, οφείλουμε όλοι να σκεφτούμε την αγωνία των ανθρώπων που χρειάζονται αίμα και να κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας, προκειμένου καμία ζωή να μην κινδυνέψει. Τα ποσοτικά αποτελέσματα που έχετε καταφέρει διαχρονικά, συλλέγοντας πάνω από 1500 μονάδες αίματος ετησίως, καλύπτοντας ζωτικές ανάγκες της χώρας, δείχνουν ότι έχετε βοηθήσει καθοριστικά στο να «μπολιαστούν» οι αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς στους κατοίκους ενός νησιού που αποτελεί παράλληλα παγκόσμιο σημείο αναφοράς.
 
 
 
Παράλληλα, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την συλλογή 1148 μονάδων αίματος την άνοιξη του 2020, εν μέσω πανδημίας, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για το νησί και να σας ευχηθούμε να συνεχίσετε την επιτυχημένη σας πορεία, υπηρετώντας υψηλούς σκοπούς σε μια εποχή προκλήσεων και υψηλών απαιτήσεων.
Ο εθελοντισμός είναι δείκτης πολιτισμού και μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας και η Σαντορίνη αποδεικνύει ότι είναι πρωτοπόρα σε αυτή τη συνθήκη.
 
 
Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας θα είναι σταθερός συμπαραστάτης στο κοινωνικό έργο που επιτελείτε και την κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος της χώρας, καθώς εισερχόμαστε στην τελική ευθεία της υπέρβασης μιας υγειονομικής κρίσης που ταλαιπώρησε όλη την ανθρωπότητα.
Σε αυτή την προσπάθεια, ανήκουμε ΟΛΟΙ στην ίδια ομάδα!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *