Η ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ERGO

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΥ

 

 

 

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην εξειδικευμένη έκθεση ERGO Marathon Expo που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2017, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου.

H έκθεση ERGO Marathon Expo, διενεργείται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, αποτελεί ένα μοναδικό αθλητικό φεστιβάλ όπου οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Μαραθωνίου καθώς και όλοι οι αθλητές, μπορούν να ενημερωθούν για τα δρομικά και όχι μόνο αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στο Νότιο Αιγαίο.

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας τις στοχευμένες ενέργειες για την προβολή των ξεχωριστών εμπειριών και των εξειδικευμένων μορφών τουρισμού που προσφέρει ο κάθε προορισμός, καλεί τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού και γενικότερα τους διοργανωτές σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα να πάρουν μέρος στην ERGO Marathon Expo 2017 και να παρουσιάσουν τα δρομικά αθλήματα που φιλοξενούνται στα νησιά.
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρει σχετικά: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνεχίζοντας δυναμικά το τριετές πλάνο τουριστική ανάπτυξης, παντρεύει τον Τουρισμό με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό,  στοχεύοντας στην ανάδειξη των μοναδικών και δυνατών εμπειριών που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο. Αθλητισμός ως δραστηριότητα βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια με τον Τουρισμό. Με αφορμή τη συμμετοχή σε αθλητικά γεγονότα, ενισχύονται τα ταξίδια ενώ προβάλλεται παράλληλα και ο εκάστοτε προορισμός.

Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα πραγματοποιούνται σημαντικοί αγώνες δρόμου και γενικότερα αθλητικές διοργανώσεις που ενισχύουν την τουριστική εικόνα των προορισμών. Αυτά τα δρώμενα μπορούν να συμβάλουν στην άμβλυνση της εποχικότητας και στην προσέλκυση ενός κοινού με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα, που είναι η βασική μας επιδίωξη».

*Καλούνται οι δήμοι των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου καθώς και οι διοργανωτές δρομικών αγωνισμάτων που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην  ERGO Marathon Expo μέσω της ΠΝΑΙ, να δηλώσουν συμμετοχή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ttd@pnai.gov.gr (για τα Δωδεκάνησα) και f.parabaloy@1730.syzefxis.gov.gr (για τις Κυκλάδες) καθώς επίσης στα τηλέφωνα 22413-60515 και 22810-77280 αντίστοιχα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *