Η ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΤΣΕΧΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

 

Την όμορφη Σαντορίνη του Οκτώβρη, παρουσιάζει και προτείνει η Τσέχικη εφημερίδα morezprav.cz. Γράφει χαρακτηριστικά:

Το μαγευτικό νησί της Σαντορίνης και οι απόκρημνοι βράχοι που ανεβαίνουν πάνω από την τιρκουάζ θάλασσα θα θαυμάσουν όλους. 

Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το σημερινό αρχιπέλαγος είναι το υπόλοιπο ενός μεγάλου ηφαιστειακού νησιού, το κέντρο του οποίου σαρώθηκε από μια τεράστια έκρηξη.

Η δραματική αλλά και ρομαντική ατμόσφαιρα χαρακτηρίζεται από τις συστάδες των λευκών σπιτιών που καταλήγουν στις κορυφές του βράχου και είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές των πιο όμορφων φωτογραφιών που μπορείτε να πάρετε στα νησιά του Αιγαίου”.

Στις προτάσεις για διαμονή και επισκέψεις ο συντάκτης, αναφέρει: “Το πιο δημοφιλές θέρετρο είναι το Καμάρι στις βορειοανατολικές ακτές.

Αν ψάχνετε για μια γειτονιά γεμάτη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική τότε αναζητήστε καταλύματα στην Οία.

Το πιο πολυσύχναστο μέρος, το οποίο είναι γεμάτο από ευκαιρίες αγορών, βεράντες με αξεπέραστη θέα και χώρους διασκέδασης είναι σίγουρα η Θήρα, η οποία είναι επίσης η πρωτεύουσα του νησιού.

Το Μεγαλοχώρι θα εκτιμηθεί από κάθε ερωτευμένο ζευγάρι και τους λάτρεις του καλού κρασιού, καθώς είναι ένα πολύ ρομαντικό θέρετρο που περιβάλλεται από αμπελώνες”.

 

 


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *