Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων.

 Το καθιερωμένο σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς που σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν και παρουσιάζει τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις της αγοράς.

 

 

 

“Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, στις 18.00-20.00 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς που σηματοδοτεί την έναρξης της σεζόν στα νησιά και παρουσιάζει τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Θέμα του φετινού σεμιναρίου είναι Η νέα εποχή και οι προκλήσεις των επιχειρήσεων με εισηγητές τη Δρ. Γεωργία Ζούνη και τον Δρ. Ιωάννη Κατσανάκη, οι οποίοι θα αναλύσουν όλα τα νέα δεδομένα και τους νέους κανόνες που διέπουν την αγορά και θα παρουσιάσουν τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να αντιδράσουν ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές και εντός «παιχνιδιού».

Μια εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε επιχείρηση που θέλει να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της.

Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, για όποιον βρίσκεται στη Σύρο.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο https://www.ekyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=67646

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *