Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 

 

 

“Ο Δήμος Θήρας, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο τιμούν την Μαρίζα Κωχ, για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι. Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου που έχει τιμήσει την Μαρίζα Κωχ για το μουσικοπαιδαγωγικό της έργο, θα συνοδεύσει με την ομάδα «Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι» τη μουσική εκδήλωση που θα ακολουθήσει μετά την ομιλία του Δημάρχου κ. Νίκου Ζώρζου, που θα ανακηρύξει σε Επίτιμο Δημότη Θήρας την κα Μαρίζα Κωχ.

Για το Λαογραφικό βιβλίο του νησιού με τίτλο «Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης» θα μιλήσει η κα Ειρήνη Κωχ, αναβιώνοντας την εποχή στην οποία αναφέρεται το βιβλίο. Εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου θα προλογίσει η Επίκουρη Καθηγήτρια Ζωή Διονυσίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.

Στη μουσική εκδήλωση εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου και της Ομάδας «Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι» συμμετέχουν οι φοιτητές: Νικόλας Γεωργίου, Βασιλική Διαβάτη, Μάνθος Δαμίγος, Σοφία Καλογρούλη, Βίλμα Κατσέλη, Κλειώ Κωνσταντάκου, Χριστίνα Λιάνου, Χάρης Πανδής, Μαρίνα Παπαγεωργίου, Ευτύχιος Σελεάρης, και Λεωνίδας Φιλόπουλος.

https://anevamilokatevarodi.wordpress.com

https://www.facebook.com/anevamilokatevarodi

https://www.instagram.com/milo_rodi/?hl=el

Η ομάδα «Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι» ευχαριστεί την Αεροπορία Αιγαίου – Aegean Airlines για την χορηγία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *