ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΪ

ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”

   volei_mamadon“ Volley Women και στη Σαντορίνη!!

“Μαμάδες μπήκαν στο γήπεδο μαζί με την ΑΟ θήρας και την προπονήτρια τους Αρτέμης Σκορδίλη να δοκιμάσουν το σώμα τους, της αντοχές τους, της δεξιότητες τους, μαζί με το συναίσθημα φωνάζοντας δυνατά ( ΘΗΡΑ) και η φωνή τους να γίνει( ένα ) Μοιράζοντας την προσπάθεια την φιλία και την έννοια της ομάδας.

Πολλές από της μαμάδες είχαν αφήσει το όνειρο της παίκτριας μέσα σε ένα κομμάτι της ψυχής τους και είχαν δώσει προτεραιότητα σε αλλά θέματα. Οι μαμάδες έχοντας στο πλευρό τους και γυμνάστρια Ειρήνη Βλάχου που τους βοήθα στην μυϊκή ενδυνάμωση και σε θέματα διατροφής . Πρόκειται για ένα τμήμα ( μας είπε οι προπονήτρια τους ) που δημιουργήθηκε για πρώτη χρονιά φέτος και ελπίζουμε να καθιερωθεί στην ομάδα του ΑΟ Θήρας και γενικότερα στο νησί. Το σκεπτικό μας ήταν να υπάρχει ένας χώρος που θα μπορούν οι γυναίκες(μητέρες και μη) να περνάνε διαφορετικά από τα συνηθισμένα χρόνο τους.

Με αρκετή γυμναστική ,αερόβια άσκηση, παιχνίδια και φυσικά ενασχόληση με την μπάλα, στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουν στο σημείο να είναι ανταγωνιστικές παίχτηκα μεταξύ τους και γιατί όχι να γίνουν μικρά πρωταθλήματα στο απώτερο μέλλον όπου θα πρωταγωνιστούν”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *