“Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΩΝ NEW STRAITS TIMES

 

 

NST1Από τη χαμένη πόλη του Ακρωτηρίου, ως τη θέα που κόβει την ανάσα, το νησί της Σαντορίνης, είναι ο παράδεισος του φωτογράφου”, γράφει ο ενημερωτικός κόμβος New Straits Times”. Στο αφιέρωμα που επιμελείται ο ταξιδιωτικός συγγραφέας και συντάκτης Fred Tan, γίνεται εκτενής αναφορά στις ιστορικές καταβολές του νησιού, καθώς και στην πρόσφατη χορηγία της Kaspersky LAB, που επιτρέπει τη συνέχιση των ανασκαφών στην προϊστορική πόλη. “Είμαι πολύ περήφανος που μπορούμε να υποστηρίξουμε τη διαδικασία της έρευνας, καθώς και τη διατήρηση αυτού του καταπληκτικού μέρους για τις μελλοντικές γενιές », λέει στον συντάκτη ο Ευγένιος Κασπέρσκι.

Αλλά οι φυσικές ομορφιές δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον ΤΑΝ, που γράφει χαρακτηριστικά: “Η θέα του Αιγαίου από την Οία μπορεί να συνοψιστεί σε μία φράση : κόβει την ανάσα. Η Θηρασιά φαίνεται σαν να είναι μια ανάσα μακριά. Μια κοκκινωπή-καφέ κηλίδα που προσφέρει ένα σπουδαίο σκηνικό για τη λήψη φωτογραφιών. Κρουαζιερόπλοια πλέουν αργά στα ήρεμα νερά, σαν κομψοί κύκνοι ενώ μια νύφη φωτογραφίζεται με το νυφικό της να φτερουγίζει στον άνεμο”.

“ Είναι πράγματι ένα εκπληκτικό θέαμα που δεν θα ξεχαστεί σύντομα. Η επίσκεψη στη Σαντορίνη αρχίζει με ένα ταξίδι στην ιστορία, αλλά κορυφώνεται σε μια όμορφη μαγική νότα” καταλήγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *