Η Κατερίνα Πελεκάνου υποψήφια με το “Τώρα”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

“Συνεχίζουμε δυνατά Κατερίνα μου!

Η Κατερίνα Πελεκάνου, της Βικεντίας Βαμβακούση και του Κων/νου Πελεκάνου, γέννημα θρέμμα Σαντορινιά από τη Μεσαριά, συνεχίζει φυσικά στο πλευρό των συναγωνιστών της στο ΤΩΡΑ!

«Για μένα, το να στηρίξω για δεύτερη φορά τον Μανόλη Ορφανό, είναι μονόδρομος! Την πρώτη φορά που έθεσα την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του, ήταν διότι μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη! Ηθικός, δραστήριος, εργατικός και επιτυχημένος, μα πάνω απ´ όλα, αληθινός άνθρωπος! Τώρα, δεύτερη φορά μαζί του, όχι μόνο χάρη στα αποδεδειγμένα πλέον αυτά χαρακτηριστικά του, αλλά και σε ακόμα τόσα και άλλα περισσότερα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του, που στην πορεία των 4 αυτών χρόνων έχω ανακαλύψει! Ο Μανόλης, δίνει χώρο και βήμα στους συνεργάτες του, δουλεύει ομαδικά, με στόχο και σχέδιο! Μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει την πτωτική πορεία της Σαντορίνης!»

   Η Κατερίνα, ένας άνθρωπος γνωστός για τη θετική του ενέργεια, την ευγένεια και τη γλυκύτητα του, γεννημένη το 1988, επιτυχημένη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου καθώς διατηρεί το δικό της κατάστημα υπόδησης εδώ και 9 χρόνια -ακολουθώντας την παράδοση των γονέων της στο εμπόριο, οι οποίοι είχαν Super Market στη Μεσαριά-, είναι η θετική αύρα της ομάδας μας!

Από πολύ μικρή έχει αφήσει το στίγμα της στον 106,4 ως ραδιοφωνικός παραγωγός για 10 συνεχόμενα έτη. Συμμετέχει σε θεατρικές ομάδες και Πολιτιστικούς Συλλόγους, ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι τα παιδιά που τα θεωρεί το μέλλον του τόπου μας, καθώς και οι τετράποδοι φίλοι μας, για τους οποίους θέλει να βρεθεί λύση για όσους ζουν στον δρόμο χωρίς φροντίδα!

  Η Κατερίνα, ενεργό μελος του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., με έντονη συμμετοχή στις διοργανώσεις του θεσμού «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» και “Dappos Summer Camp”, ένας νέος άνθρωπος που αισθάνεται πως τώρα έχει τη δυνατότητα και την ενέργεια να δώσει στο νησί που αγαπάει, τον καλύτερο της εαυτό!

Γεμάτη ιδέες, αγάπη για τα παιδιά, με έντονο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά δρώμενα, καθώς θεωρεί πως ο πολιτισμός μπορεί να γίνει ένα όχημα για την ποιοτική τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας!

Συνεχίζουμε δυνατά Κατερίνα μου! Το πάθος μας για μια καλύτερη Σαντορίνη, παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μας όχι μόνο μέσω της ΔΕΥΑΘ και του ΔΑΠΠΟΣ, αλλά και μέσω του Δήμου μετά την 8η Οκτωβρίου!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *