Η Καλλιόπη (Πόπη) Καρρά με το “ΤΩΡΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  “Καλωσήρθες Καλλιόπη! Η Καλλιόπη (Πόπη) Καρρά, από την Οία, της Γεωργίας και του Αναστασίου, Πρόεδρος των νεφροπαθών και μαχήτρια που ξέρει από σκληρή δουλειά, αγώνες και αποτελέσματα, ενώθηκε με την οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Πάντα στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των κοινωνικών και υγειονομικών υπηρεσιών, η Καλλιόπη είναι εκεί, σε κάθε αγώνα- εκδήλωση που αφορά στη στελέχωση του Γ.Ν. Θήρας!

  Άνθρωπος δραστήριος και ευθύς, με ικανότητες και ομαδικό πνεύμα, υπηρέτησε την Οία, τόσο ως διοικητικό προσωπικό στην Κοινότητα επί προεδρίας Μαρούσας Πλατή, όσο και ως εκλεγμένη σύμβουλος (πρώτη στη σταυροδοσία!) στο πλευρό του εμβληματικού προέδρου Γιώργου Χάλαρη!

«Συντάσσομαι με το όραμα του Μανόλη Ορφανού και δίνω ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να δείξουν και να τα υλοποιήσουν τα σχέδια τους! Οραματίζομαι από την πλευρά μου, μια Οία με την αίγλη και τη λάμψη που είχε κατά τη διοίκηση του Γ. Χάλαρη!»

  Η Καλλιόπη, απόφοιτη του ΤΕΙ Λογιστικής Αθηνών, είχε διοριστεί στον παραδοσιακό οικισμό της Οίας, όπου διαχειρίζονταν την μονάδα αυτεπιστασίας. Έπειτα, ανέλαβε το τμήμα Εσωτερικών του Επαρχείου Θήρας, ενώ τα επόμενα χρόνια συνέχισε την καριέρα της στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη διεύθυνση Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, έχοντας υπό την επίβλεψη της, 6 από τις 13 περιφέρειες (ανάμεσά τους και αυτή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, βοηθώντας από την πλευρά της, την Οία, αλλά και ολόκληρη τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά!

Ανέκαθεν ασταμάτητη, το βιογραφικό της εμπλουτίζεται αδιάκοπα! Υπηρέτησε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, επιμορφώθηκε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ενώ τελείωσε με επιτυχία και τη Σχολή Πολιτικής Άμυνας και Πολιτικής σχεδίασης εκτάκτου ανάγκης (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ) καθώς και τη σχολή Αρχηγών κ Υπαρχηγών δημοσίων κτηρίων σε περίπτωση πολέμου!

Λάμβανε μέρος στη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων» για περίπου δέκα χρόνια, καθώς και στον χειρισμό κρίσεων του Εθνικού Συστήματος Συναγερμού!

Καλωσήρθες Καλλιόπη! Είναι μεγάλη τιμή να μαχόμαστε μαζί για μια καλύτερη Σαντορίνη! Μαζί θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε το Νοσοκομείο και το Νεφρολογικό Τμήμα που τόσο αγαπάς και στηρίζεις, να παρέχουν τις υπηρεσίες που αξίζουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες! Προχωράμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *