“Η ΦΩΤΟΓΕΝΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ”

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

 

 

 

 

Πρόκειται για μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες λίστες, ταξιδιωτικών προορισμών. Δεν αναφέρεται στο τι θα δείτε, αλλά το τι θα κάνετε, αναλόγως με τις δεξιότητες, τις προτιμήσεις ή τις παρορμήσεις. Γιόγκα ας πούμε, ή ήρεμες συζητήσεις. Γράφει χαρακτηριστικά, το Booking.com: “ πάνω από το ήμισυ (54%) των παγκόσμιων ταξιδιωτών συμφωνούν ότι τα ταξίδια τους έχουν διδάξει ανεκτίμητες δραστηριότητες ζωής και ότι το 2019 θα αυξηθεί η επιθυμία των ανθρώπων να μάθουν κάτι νέο. […]Σύμφωνα με την έρευνά της, το 70% των ταξιδιωτών παγκοσμίως θα εξετάσει ήδη τη συμμετοχή σε πολιτιστικές ανταλλαγές για να μάθει μια νέα δραστηριότητα[…}.”

Σε αυτήν την ιδιότυπη, αλλά ενδιαφέρουσα λίστα, κορυφαία θέση έχει και η Σαντορίνη, η οποία- με την ψήφο των ταξιδιωτών- χαρακτηρίζεται ως σημείο ευεξίας και Ανάπτυξης των φωτογραφικών δεξιοτήτων.

“Απολαύστε χαρούμενα στη Σαντορίνη” γράφει το traveldailymedia.com και προσθέτει: “Οι εικόνες των διακοπών αποτελούν βασικό στοιχείο των αποδράσεων για τους περισσότερους ανθρώπους. Από την όμορφη πανοραμική θέα έως τις ομαδικές φωτογραφίες των συντρόφων σας στο ταξίδι. Εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε έναν από τους πιο φωτογενείς προορισμούς στον κόσμο, γιατί να μην κρατήσετε αυτήν την ανάμνηση ακονίζοντας τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία με μια εκδρομή που περιλαμβάνει μαθήμα φωτογραφίας. Μάθετε πώς μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο από τη φωτογραφική μηχανή σας και ενδεχομένως να μετατρέψετε ένα πάθος σε μια νέα επαγγελματική πρόκληση!”.

 

Top six destinations for skill-focused travel

 

Nama-stay in Ubud

 

Chatting in Beijing

 

Snap happy in Santorini

 

Delicacies in Delhi

 

Artistic techniques in Tuscany

 

Underwater in Utila

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *