Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΣΙΦΝΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ”

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 14Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

 

  “Ο σύλλογός μας, βρίσκεται στη Σίφνο, μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου του νησιού, προκειμένου να συμμετάσχει στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» το οποίο πραγματοποιείται και πάλι μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, 22/23/24 Σεπτεμβρίου.
  Το μέρος των εξόδων συμμετοχής μας που δεν καλύπτεται από τους διοργανωτές, χρηματοδοτείται από το σύλλογό μας και την Κοινότητα Πύργου. Η Πρόεδρος της Κοινότητας κα Ρένα Φουστέρη θα είναι μαζί μας και θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ τα παραδοσιακά μελιτίνια Σαντορίνης.
  Στην αποστολή θα συμμετέχει ομάδα των χορευτικών της Εστίας με την συνοδεία της δασκάλας τους κας Αρτεμίας Δεναξά και θα χορέψουν το Σάββατο 24/9. Θα συμμετέχουν επίσης πολλά μέλη του συλλόγου που θα βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση του περιπτέρου.
Ευχαριστούμε πολύ την Ένωση Θηραϊκών Προϊόντων για την προσφορά κρασιού και τοπικών προϊόντων για την προβολή τους στο φεστιβάλ.
  Ευχαριστούμε επίσης το οινοποιείο Χατζηδάκη για την προσφορά κρασιών, το εστιατόριο «Καλλίστη» στον Πύργο για την παρασκευή ντοματοκεφτέδων και το ζαχαροπλαστείο Π. Λειβαδάρου στο Μεγαλοχώρι για την παρασκευή μελιτινιών.
Σας περιμένουμε στην όμορφη και φιλόξενη Σίφνο!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *