Η ΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

 

 

 

“Η Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης θα ήθελε να συγχαρεί την πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας για το πρόγραμμα σίτισης ευπαθών ομάδων του νησιού μας.

 

Η ομάδα μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου για εθελοντές και συμμετείχε καθημερινά απο τις αρχές Απριλίου έως και σήμερα έως και σήμερα.

 

 

Αυτό που θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η εικόνα που αποκόμισε η ομάδα μας λαμβάνοντας μέρος σε αυτή την πρωτοβουλία.

 

 

Είναι ψευδαίσθηση να πιστεύουμε οτι στο νησί μας δεν υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν  βασικές ανάγκες διαβίωσης και χρειάζονται την στιριξη  της  τοπικής Δημοτικής Αρχής

Το πρόβλημα ειναι υπαρκτό και οι ανάγκες στο μέλλον θα είναι πολλαπλάσιες με την παγκόσμια κρίση λόγω Κοροναιου, και όχι μόνο, που όλοι βιώνουμε.

 

 

Για τον λόγο αυτό

η Εθελοντική ομάδα Σαντορίνης επικροτεί και προτρέπει τον Δήμο Θήρας να συνεχίσει οχι μόνο το πρόγραμμα σίτισης αλλά επιπλέον να στηρίξει έμπρακτα την Κοινωνική  Υπηρεσία  και το Κέντρο Κοινότητας για περισσότερο και πιο ουσιαστικές ενέργειες θέτοντας ως πρώτο του μέλημα τον άνθρωπο που απεγνωσμένα προσπαθεί να ανταπεξέλθει οικονομικά αλλά και ψυχικά στην σκληρή καθημερινή πραγματικότητα.

 

 

Ελπίζουμε το Δελτίο Τύπου της ομάδας μας να έχει την ανταπόκριση που επιθυμούμε με γνώμονα πάντα την αξιοπρέπεια που οφείλουμε όλοι μας  ως προς τον συνάνθρωπό μας.

 

Με εκτίμηση

Εθελοντική ομάδα Σαντορίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *