Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

 

 

 

“Στις 2/10 διατυπώσαμε στη βουλή επίκαιρη ερώτηση προς την κυβέρνηση  για το πρόβλημα της μητέρας εκπαιδευτικού που υπηρετεί στο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Θήρας, η οποία αναγκάζεται να παίρνει στο σχολείο το 20 μηνών αγοράκι της.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, απαντώντας, έκανε λόγο για ένα «πολύ ευαίσθητο ζήτημα», για το οποίο το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει νομοθετική ρύθμιση να βρεθεί λύση, έστω και υπεράριθμο να γίνει δεκτή η αίτηση στον βρεφονηπιακό σταθμό.

 

Η ευαισθησία όμως, που προφανώς ήταν προσχηματική, έγινε αναισθησία και μέχρι σήμερα, ενάμιση μήνα μετά την ερώτηση, δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως.

 

Η εικόνα της εκπαιδευτικού, με το παιδί μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, έχει γίνει καθημερινότητα χωρίς  να  έχει ιδρώσει το αυτί κανενός υπευθύνου. Έχει μόνο δεν έχουν κάνει το παραμικρό, αλλά οι αρμόδιοι είναι άφαντοι.

 

Ελπίζουμε να δοθεί άμεσα λύση και το παιδί να μπορέσει σύντομα να βρεθεί στο περιβάλλον που του ταιριάζει. Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έσβησαν, το πρόβλημα όμως είναι εδώ και επιμένει και οξύνεται. Και μαζί του δεν θα κουραστούμε να επιμένουμε κι εμείς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *