Η Ειρήνη Δανέζη με το “Σαντορινιό Όραμα”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας
  “Το “Σαντορινιό Όραμα δυναμώνει!
ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΕΖΗ
((ΚΑΨΑΛΗ)
  Μαζί μας, υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές. η ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΕΖΗ ( Καψάλη )
Γέννημα θρέμμα Καμαριάνη, είναι κόρη του αείμνηστου Αντώνη (Καψάλη) και της Γεωργίας .
Είναι απόφοιτος της σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επιστρέφει στο αγαπημένο της νησί και ασχολείται με την οργάνωση και διαχείριση των οικογενειακών της επιχειρήσεων στον ξενοδοχειακό τομέα.
Ατομο κοινωνικό και δραστήριο η Ελένη, υποστηρίζει με πάθος την άποψη ότι οι νέοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν το μέλλον του τόπου τους.
“Η αποχή των νέων ανθρώπων από τα κοινά, τους στερεί τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος, το οποίο πρωτίστως τους αφορά.
  Η σοφία και η πείρα των μεγαλύτερων, μαζί με τον δυναμισμό και τις τεχνοκρατικές γνώσεις των νεότερων, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό σε κάθε συλλογική προσπάθεια”, δηλώνει η Ελένη.
Για το λόγο αυτό αποφάσισε να συμμετέχει ενεργά στις επερχόμενες εκλογές, εντασσόμενη στο Συνδυασμό “Σαντορινιό Όραμα” του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα ,με τον οποίο έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν.
  Φιλοδοξεί να συμβάλει με τις γνώσεις και τις δυνατότητες της στη συλλογική προσπάθεια, για την εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για το χωριό της, το Καμάρι, αλλά και ολόκληρη τη Σαντορίνη .
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Ελένη !
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *