Η ΔΕΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο “ΜΑΥΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ ’13”

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΘΗΡΑ, ΣΙΚΙΝΟ ΚΑΙ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ

 

 

deh14aug2013 A  Μνήμες από τον εφιαλτικό Αύγουστο του 2013, ξυπνά τις τελευταίες μέρες η ΔΕΗ. Δύο εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ( Τετάρτη μεσημέρι και Πέμπτη βράδι), σκόρπισαν ανησυχία στους κατοίκους. Την ίδια στιγμή, μπλακ-άουτ, έχει πάθει και το τηλεφωνικό κέντρο, καθώς κανείς δεν βρίσκεται εκεί για να εξηγήσει στους ανήσυχους κατοίκους, τους επιχειρηματίες, αλλά και τους εκπροσώπους των πολιτών. Ούτε καν ένα ηχογραφημένο μήνυμα, για τους ενδιαφερόμενους, ενώ οι δημοσιογράφοι, είναι υποχρεωμένοι να “βάζουν μέσο”, κάποιους παλιούς εργαζόμενους για να μάθουν τι συμβαίνει.

Το αποτέλεσμα είναι πως οι εικασίες δίνουν και παίρνουν, ο αναβρασμός μεγαλώνει, οι φόβοι εντείνονται και οι ατομικές ηλεκτροπαραγωγές μηχανές που είχαν κάνει θραύση τον “Μαύρο Αύγουστο” του 2015, σκορπίζουν το μουρμουρητό και τα καυσαέρια τους στην Καλντέρα.

Έτσι, μόνο καγχασμό, μπορούν να προκαλέσουν τα όσα αναφέρει ο Μανόλης Παναγιωτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, της επιχείρησης, σε επιστολή του, προς τους εργαζόμενους:

δεη_ιουλ_2016

Την ίδια, ώρα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, έχουν και τα μικρότερα νησιά της Περιφερειακής ενότητας Θήρας, όπως αναφέρει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

 

«Διακοπή ρεύματος στα νησιά Σίκινο και Φολέγανδρο».

01.07.2016-ΣΙΚΙΝΟΣ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος παρουσιάστηκε στα νησιά Σίκινο και Φολέγανδρο κατόπιν βλάβης του υποβρύχιου καλωδίου μεταξύ των νησιών Ίου και Σικίνου. Μετά από συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων και άμεση κινητοποίηση της ΔΕΗ, αποφασίστηκε η μεταφορά γεννητριών από την Αθήνα προς τη Σίκινο προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και στα δύο νησιά το ταχύτερο δυνατό. Η άφιξη των γεννητριών στη Σίκινο αναμένεται περί τα μεσάνυχτα και η τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος θα επανέλθει από αύριο το πρωί.

Ο κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημάρχους Σικίνου και Φολεγάνδρου κ.κ. Βασίλη Μαράκη και Λευτέρη Βενιό, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *