Η “CALDERA YACHTING” ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΑΛΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

  AO_THIRAS_caldera_yachtingH εταιρία Caldera Yachting, Χρυσός Χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ

Η εταιρία Caldera Yachting και ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αθλητική περίοδο 2016 – 2017 με την ανάληψη χρυσής χορηγίας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από την Caldera Yachting.

H Caldera Yachting τα 7 τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται στην αγορά της Σαντορίνης με κύριο αντικείμενο τις υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού, στηρίζει τις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουν τη δημιουργική ανάπτυξη του νησιού, αναδεικνύοντας κάθε σημαντική προσπάθεια κοινωνικής ευθύνης, καθώς και υγιή πρότυπα που συνδράμουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Ο Α.Ο. Θήρας αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα τέτοιου προτύπου, δεδομένων των στόχων που έχει θέσει από το 2012 που ξεκίνησε, που είναι τόσο η δημιουργία μίας αξιόλογης αγωνιστικής ομάδας, όσο και η ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των παιδιών για αυτό. Η πορεία της ομάδας δικαίωσε τους στόχους και την προσπάθεια της, μιας και σήμερα και μέσα σε 3 μόλις χρόνια από την μέρα της ίδρυσης της, κατάφερε να βρεθεί από το τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων στα «σαλόνια» της Α1 εθνικής κατηγορίας, επιτυγχάνοντας για την νέα αγωνιστική σεζόν τη πρώτη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση CEV Cup γυναικών στο Ισραήλ.

 

Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Caldera Yachting κ. Γιάννης Ματθαίος διαβεβαιώνουν από την πλευρά τους ότι η ανανέωση της συνεργασίας μετά από 3 χρόνια συνεχούς στήριξης της ομάδας, εδραιώνει ουσιαστικά τους κοινούς τους στόχους, που είναι η στήριξη των τοπικών δρώμενων και του αθλητικού ιδεώδους, η αξία του να δημιουργείς όραμα και να αγωνίζεσαι για αυτό, η συνεχής προσπάθεια για την κατάκτηση υψηλών στόχων και ο σταθερός προσανατολισμός προς την επιτυχία.

Οι δύο εκπρόσωποι θεωρούν ότι αυτά αποτελούν τα συστατικά της ταυτότητας αλλά και της μέχρι σήμερα επιτυχημένης πορείας τόσο της ομάδας όσο και της εταιρίας, αποτέλεσμα εντατικής και συνεπούς προσπάθειας, που σίγουρα θα συντελέσει στη διατήρηση της πρωταγωνιστικής τους θέσης, για τον καθένα στο δικό του «αγωνιστικό χώρο».

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *