Η ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΟΡΑΜΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
“Το “Σαντορινιό Οραμα” δυναμώνει!
ΑΡΓΥΡΟΎΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
  Μαζί μας, ,υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές η Αργυρούλα Παπανδρεοπούλου από το Μεγαλοχώρι.
Γέννημα θρέμμα Μεγαλοχωριανή, η Αργυρούλα Παπανδρεοπούλου είναι μάνα (2) αγοριών και γιαγιά (2) κοριτσιών .
Αγαπάει το χωριό της και έχει υπηρετήσει άοκνα και με ανιδιοτέλεια τους συγχωριανούς της από όποια θέση κι αν βρέθηκε μέχρι σήμερα.
Έχει διατελέσει Γραμματέας της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου για 17 συναπτά έτη, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
  Ως αιρετή, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου κατά τα έτη 1995 έως 1998 επί προεδρίας Αντωνίου Βαρβαρρήγου και ως εκ τούτου γνωρίζει άριστα το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η Αργυρούλα ορμώμενη πάντα από την αγάπη για το χωριό της και από το ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων του, πρωτοστάτησε στην ιδέα και την απόφαση για την σύσταση και λειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Μεγαλοχώρι .
Και πράγματι από την την ίδρυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου “ΤΟ ΜΕΤΌΧΙ “, η Αργυρούλα ήταν μέλος του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.
Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Συλλόγου.
  Εξαιτίας της αδιάλειπτης κοινωνικής παρουσίας και προσφοράς και του αγώνα της για τη διάσωση της παράδοσης και της διατήρησης των εθίμων αλλά και του ενδιαφέροντος της για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού της η Αργυρούλα απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού από τους συμπατριώτες της Μεγαλοχωριανούς.
Η Αργυρούλα Παπανδρεοπούλου με ανιδιοτέλεια συστρατεύεται στο “Σαντορινιό Όραμα” επιθυμώντας να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του χωριού της επικαλούμενη πάντα τη βοήθεια των Μεγάλων Ταξιαρχών των οποίων η χάρη τιμάται στην ομώνυμη εκκλησία, δική της ιδιοκτησίας, στο Μεγαλοχώρι .
Την υποδεχόμαστε με χαρά .
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αργυρούλα!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *