Η Anastasiya  ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;. ΟΥΤΕ ΕΓΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΑΡ ΤΟΥ Warsaw Shore ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ

 

 

 

 

 

Γράφει η Πολωνέζικη εφημερίδα  gwiazdy: «Η Anastasiya είναι γνωστή χάρις στο πρόγραμμα “Warsaw Shore”, το οποίο εξασφάλισε την τεράστια δημοτικότητά της στην Πολωνία. Αυτό, βεβαίως, φέρνει τα οφέλη της, αλλά μια προσωρινή απόδραση από τη φήμη είναι επίσης αυτό που της αρέσει».

 

Εντάξει!. Ο δύσμοιρος γραφιάς της Santonews, ούτε κατ΄ όναρ δεν την ήξερε. Αλλά λίγο η ειδησεογραφική «ανομβρία» των ημερών, λίγο που το Αναστασία (στην  ελληνική εκδοχή) σηματοδοτεί, δύο στιβαρές παρουσίες στη ζωή του, είπε να ασχοληθεί.

 

Η περίφημη, διάσημη (και ολίγον μετριούλα, αλλά προσωπική άποψη) Anastasiya πρωταγωνιστούσε σε  ένα Σόου της Πολωνέζικης τηλεόρασης. Και όπως αναφέρει η εφημερίδα «δεν μας αφήνει να την ξεχάσουμε». Κάτι θα ξέρει ο συντάκτης, που προσθέτει: «Μια γεμάτη αυτοπεποίθηση όμορφη γυναίκα ήταν εκείνη που κατέκτησε την καρδιά του Stifler. Από την αγάπη για αυτήν, τατουάζει (σ.Santonews, εεεε….αυτό δεν το μεταφράζω. Το βρίσκω ευφυέστατο ως νεολογισμό) την εικόνα της στο πόδι του. Ωστόσο, αυτή η σχέση διαλύθηκε  σαν μια σαπουνόφουσκα, και η Anastasiya δεν υπάρχει πια στο πόδι αυτού το ανθρώπου.

Μια φωτογραφία από παραδεισένιες διακοπές εμφανίστηκε στο προφίλ Instagram της διασημότητας. Η Anastasiya βρίσκεται στη Σαντορίνη και η φωτογραφία πάνω από την πισίνα έχει διεγείρει τη φαντασία των οπαδών της. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η συμμετέχουσα στο “Βαρσοβίας Shore” φαίνεται παράλογο. Το ροζ κοστούμι υπογράμμισε το όμορφο μαύρισμα της […]. Σας αρέσει Anastasiya;».

Ρίψατε σημείωμα στη Santonews. Ιν τανξ;.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *