Η ΑΝΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΪΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ

 

 

 

  “Αξιότιμε κύριε Τριβέα.

Με μεγάλη μας λύπη και έκπληξη ενημερωθήκαμε για την παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος σας στην νήσο μας. Είναι απορίας άξιο, πως μπορεί να παρθεί μία τέτοια απόφαση, όταν ζωτικής σημασίας λειτουργίες για τους κατοίκους, εκτελούνται αποκλειστικά από τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ.
 

Σύμφωνα με τον τρόπο που παρουσιάζεστε στο κοινό και πιο συγκεκριμένα δηλώνοντας ότι “η παροχή καθολικών υπηρεσιιυν. προσδιορίζει τον χαρακτήρα των ΕΛΤΑ ως προς την θέση τους και τον ρόλο τους, στην λειτουργία της ταχυδρομικής αγοράς, υπό την έννοια της δέσμευσης έναντι του κράτους για την προσφορά καθολικών υπηρεσιών, αποδεκτής ποιότητας σε προσιτές τιμές στο σύνολο των πολιτών” και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι επί της ουσίας είστε μία δημόσια επιχείρηση, βρίσκουμε τραγική την απόφασή σας. καθώς θα συμβάλλει αρνητικά στο αβέβαιο μέλλον που διανύουμε ως νησί άγονης γραμμής.

 

 

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΕΛΤΑ Ανάφης, δεν περιορίζονται μόνο στο έργο ενός ταχυδρομικού πρακτορείου, αλλά επεκτείνονται. καθώς το νησί εξυπηρετείται μέσω των ΕΛΤΑ στις τραπεζικές συναλλαγές του με την Eurobank, επισημαίνοντας ότι στο νησί μας δεν’ υπάρχει κανένα άλλο υποκατάστημα, οποιοσδήποτε τράπεζας, έχοντας εξασφαλίσει και την ορθή λειτουργία του ATM το οποίο βρίσκεται εντός του ταχυδρομείου.

 

 

Σας παρακαλούμε να αναλογιστείτε την σωρεία προβλημάτων, που θα επιφέρει η αναστολή λειτουργίας σας στο νησί μας, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων μας αποτελείται από ηλικιωμένους ανθρώπους, μη εξοικειωμένους με τις νέες τεχνολογίες και συστήματα, καθιστώντας τους ανίκανους να συναλλαχθούν με εναλλακτικούς τρόπους (e-banking κλπ) και σας καλούμε, να διατηρήσετε ως έχει το υποκατάστημα στην Ανάφη.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Ανάφης

Ρούσσος Ιάκωβος”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *