Η ΑΕΜΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ SANTONEWS (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΡΟΥΣΣΟ)

ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

 

 

 

O Πρόεδρος της ΑΕΜΥ

O Πρόεδρος της ΑΕΜΥ

Βρήκαμε στην ιστοσελίδα της ΑΕΜΥ, ανακοίνωση με την οποία διαψεύδεται δημοσίευμα της Santonews, το οποίο όμως ήταν αυτούσια, δημοσιοποιηθείσα εισήγηση του μέλους του ΔΣ της Εταρείας κ. Μιχάλη Ρούσσου (εδώ ). Παραθέτουμε την ανακοίνωση και σε νεώτερη ανάρτηση τα σχόλια της Santonews.

“Απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των προσλήψεων

για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας .

Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΜΥ AE, μέσω του ενημερωτικού σας site SANTONEWS, απόφαση που πήραμε σε πρόσφατη συνεδρίασή μας, με την οποία θα καλούσαμε στις 11 Μαΐου να υπογράψουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου οι νεοπροσληφθέντες εργαζόμενοι, για το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης.

Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΜΥ ΑΕ , έχω τη θεσμική ευθύνη για την ορθή δημοσιοποίηση των αποφάσεών του. Οι αποφάσεις του δε, συνήθως, αναρτώνται με ευθύνη της Διευθύνουσας Συμβούλου τόσο στη Διαύγεια, όσο και στον ιστότοπο της εταιρείας.

Ιδιαίτερα τέτοιου είδους απόφαση που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας απαιτητικής διαδικασίας, που αφορά σε χιλιάδες κατοίκους του νησιού και εκατοντάδες υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, αναμφισβήτητα θα έπαιρνε την αναγκαία προβολή με αποκλειστική και έγκυρη ευθύνη των υπηρεσιών της εταιρείας.

Για να αποφύγουμε λοιπόν τα αποτελέσματα της πλημμελούς πληροφόρησης που δεχτήκατε, σας ενημερώνω ότι:

Μέχρι και την Τετάρτη 11 Μαΐου, θα διενεργούνται συνεντεύξεις από υποψηφίους στις επιτροπές αξιολόγησης της εταιρείας.

Θα ακολουθήσει συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου όπου οι επιτροπές αξιολόγησης θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και θα αποφασιστεί η τελική λίστα ανά ειδικότητα

.

Θα ακολουθήσει πρόσκληση των επιτυχόντων για αποδοχή της πρόσληψης και στη συνέχεια η υπογραφή σύμβασης ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για άλλο ένα, για όσους αποδεχτούν την πρόσκληση.

Καμιά απόφαση δεν πάρθηκε σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο υπογραφής των συμβάσεων για τους προσληφθέντες στο ΓΝ Θήρας .

Σε ότι αφορά στη μέχρι τώρα διαδικασία, όπου αξίζει να σημειωθεί πως είναι από τις συντομότερες τέτοιου μεγέθους που έχουν υλοποιηθεί από Δημόσιο φορέα, είναι καθοριστική η συμβολή των εργαζομένων της ΑΕΜΥ ΑΕ των οποίων την εξαιρετική προσπάθεια οφείλουμε να τιμήσουμε. Είναι όλοι αυτοί που διέθεσαν τα τελευταία 3 Σαββατοκύριακα καθώς και δεκάδες ώρες εκτός ωραρίου με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας σε λιγότερο από 2 μήνες για την έναρξη λειτουργίας του ΓΝ Θήρας.

Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων ανέρχεται στους 1488 . Προς διευκόλυνση για την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας μετέβησαν επιτροπές και στη Θήρα προκειμένου να διενεργηθούν συνεντεύξεις σε μεγάλο αριθμό υποψηφίων που δήλωσαν εντοπιότητα στο εν λόγω νησί.

Ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την πρόκληση για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου με βάση τις διατάξεις του Ν.4368/2016, ολοκληρώνεται η επιλογή και η κλήση του απαραίτητου προσωπικού για τη στελέχωση και λειτουργία του ΓΝ Θήρας, εντός των επόμενων ημερών.

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια.

Φιλικά,

Μιχάλης Σταύρου

Πρόεδρος ΔΣ AEMY A.E”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟ ΝΕWS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΗΡΑ ΟΙΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ …ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΙΟΜΕΝΟ…. ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ [ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ]ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ….Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΣΤΟ [ΕΝΙΓΜΑ ΚΛΑΜΠ] ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΥΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ …..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΕΝΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ …..ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ …..ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ [[[[[[[ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ]]]]]ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ….. ΚΡΙΜΑ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΟ [ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΤΙΖΜΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ε….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *