H ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ LUXURY TRAVEL

 

 

 

Τους πέντε κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας για διακοπές πολυτέλειας, παρουσιάζει το περιοδικό  LUXURY TRAVEL. Πρώτη κατατάσσει τη Σαντορίνη, προτείνοντας παράλληλα και δραστηριότητες, που κάποιες απευθύνται σε τουρίστες με υψηλό βαλάντιο. Γράφει χαρακτηριστικά:

 

  “Θήρα

Η Σαντορίνη είναι ρομαντική και μαγευτική. Και ενώ προσελκύει περισσότερο τους ταξιδιώτες του μέλιτος, έχει επίσης κάτι να προσφέρει στους πολυτελείς ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες…

Κλείστε μια περιήγηση με ελικόπτερο για την καλύτερη θέα στο νησί, που σας πετάει πάνω από ένα ηφαίστειο που έγινε ενεργό πριν από 1,5 εκατομμύριο χρόνια. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα ιδιωτικό γιοτ αν προτιμάτε να κάνετε τον περίπλου της καλντέρας από το νερό. Όσοι αγαπούν τους γραφικούς περιπάτους πρέπει να κάνουν μια βόλτα στην άκρη της καλντέρας – η εμπειρία είναι απλά αξέχαστη!

 

Κάντε μια περιήγηση με ιδιωτικό σκάφος στο κοντινό νησί της Νέας Καμένης, ακριβώς στη μέση της διάσημης καλντέρας. Αν τολμήσετε, κάντε μια βουτιά στις ζεστές πηγές του κόλπου του Αγίου Νικολάου, που έχει ένα ξεχωριστό πορτοκαλί χρώμα. Ο καλύτερος τρόπος για να αφεθείτε στην αγκαλιά της πολυτέλειας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Σαντορίνη είναι να κλείσετε μια βίλα με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι. Πριν αποσυρθείτε για τη νύχτα, αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ ακολουθούμενο από ένα απολαυστικό γκουρμέ δείπνο που σερβίρεται με τοπικά κρασιά”.

 

Mykonos

Mykonos

Crete

Crete

Kefalonia

Kefalonia

Kos

Kos Greece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *