GREEK TOURISM EXPO: 24 ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

8-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

 

 

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ GREEK TOURISM EXPO 24 ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝ

Για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρουν τα πιο δημοφιλή νησιά του Αιγαίου αλλά και τα «κρυμμένα» διαμάντια του που αποτελούν ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι επισκέπτες της “Greek Tourism Expo 2017” στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας, στο εκθεσιακό κέντρο “Metropolitan Expo” στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, θα φιλοξενηθούν από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου συνολικά 24 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Η Ρόδος, η Κως, η Πάτμος, η Λέρος, Κάρπαθος, η Νίσυρος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, οι Λειψοί, η Σύμη, η Κάσος, η Σαντορίνη, η Αντίπαρος, η Ίος, η Σύρος, η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός, η Φολέγανδρος, η Κύθνος, η Σέριφος, η Πάρος, η Άνδρος και η Δονούσα, θα περιμένουν να μαγέψουν τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες, με τη ξεχωριστή και ιδιαίτερη τουριστική τους ταυτότητα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στη φύση, με μονοπάτια πολιτισμού, πεζοπορικές διαδρομές, island hopping, διακοπές εν πλω, ρομαντισμό και γαμήλια ταξίδια, καθώς και γαστρονομικό πλούτο εμπνευσμένο από την παράδοση και την τοπική παραγωγή.

Το Νότιο Αιγαίο συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό του τουριστικού προϊόντος της χώρας, περιλαμβάνοντας κάποια από τα πιο δυνατά τουριστικά brand διεθνώς. Κερδίζει τις προτιμήσεις των τουριστών όχι μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και εκτός αιχμής, χάρη στις ελκυστικές προτάσεις νησιωτικών εμπειριών για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ηρεμία και την επαφή με τη φύση που προσφέρουν οι ταξιδιωτικοί προορισμοί του Αιγαίου με τα ήθη και τα έθιμα που αναβιώνουν όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, έχουν προγραμματιστεί και επαγγελματικές συναντήσεις εκπροσώπων της Περιφέρειας και των νησιωτικών Δήμων με Έλληνες και ξένους διακινητές ταξιδιωτών με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει: «Με την Greek Tourism Expo κλείνει ένας κύκλος επιτυχημένων συμμετοχών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό το 2017. ‘Έχοντας ως στόχο να αναδείξουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κάθε νησιού ξεχωριστά, καταφέραμε να αφήσουμε έντονο το αποτύπωμα του Νοτίου Αιγαίου σε όλες τις εκθέσεις, παίρνοντας μέρος με δικά μας περίπτερα και διαθέτοντας χώρο σε όλα μας τα νησιά. Με τη συμμετοχή των νησιωτικών δήμων και με την παρουσία των ανθρώπων της αγοράς, που χαιρόμαστε πάντα να έχουμε μαζί μας, προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ευρεία γκάμα των ξεχωριστών τουριστικών προϊόντων και εμπειριών, αλλά και οι μοναδικές ομορφιές του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου. Ο Τουρισμός απαιτεί ομαδικό πνεύμα και ομαδική ψυχή. Αυτή είναι η βασική μας αρχή. Εμείς, έχοντας το απαιτούμενο στρατηγικό σχέδιο και διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, είμαστε εδώ για να προβάλλουμε τα νησιά μας μαζί με τους δήμους, αλλά και τους επιχειρηματίες οι οποίοι αποτελούν τους βασικούς κρίκους σε όλη την τουριστική αλυσίδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *