ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΧΝΙΤΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια 63χρονη γυναίκα, χήρα ενός πρώην στελέχους της Δημόσιας Υγείας στη Σαντορίνη, βρέθηκε δολοφονημένη με φρικτό τόπο στη συμπρωτεύουσα, όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια, όταν έφυγε από το νησί. Η Ι.Γ.,  μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε στο σπίτι της, στην Καλαμαριά και η Αστυνομία, προέβη ήδη στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

 

 

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

 

Συνελήφθη άμεσα 31χρονος για ανθρωποκτονία σε βάρος γυναίκας στην Καλαμαριά

Η άμεση κινητοποίηση και η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση και επιστημονική ανάλυση των ανευρεθέντων πειστηρίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 31χρονου ημεδαπού, ως δράστη ανθρωποκτονίας σε βάρος 63χρονης ημεδαπής, η οποία εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες χθες (13-06-2019) εντός του διαμερίσματός της.

 

 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

 

 

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες της 12-06-2019, ο δράστης μετέβη στην οικία της 63χρονης στην περιοχή της Καλαμαριάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, σύμφωνα με το δράστη, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη και στη συνέχεια ο 31χρονος της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με εργαλείο.

 

 

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια από θλών – τέμνων όργανο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *