Γιορτή Αγίου Αβερκίου– Γευστική δοκιμή εσοδείας 2023 

Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών και Εστία Πύργου Καλλίστης

 

 

“Γιορτή Αγίου Αβερκίου, Κυριακή 22/10

Με χαρά σας προσκαλούμε στη φετινή γιορτή του Αγίου Αβερκίου, προστάτη του κρασιού, που είναι παραδοσιακά συνδεδεμένη με το άνοιγμα των βαρελιών της νέας χρονιάς.

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και την αθρόα συμμετοχή του κοινού στην αντίστοιχη εκδήλωση του Οκτωβρίου 2021, η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών και η Εστία Πύργου Καλλίστης διοργανώνουν και φέτος την εκδήλωση την ημέρα της γιορτής του Αγίου, Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 μμ., στο οινοποιείο “Canava Roussos” στη Μέσα Γωνιά Σαντορίνης.

 

Παράλληλα με τη γευστική δοκιμή των κρασιών της φετινής εσοδείας των οινοποιείων και ζυθοποιείων της Σαντορίνης, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από το μουσικό σχήμα “Matronas Triο” καθώς και από τον  μουσικό Γιάννη Πανταζή.

Επίσης, οι γνωστοί σεφ του νησιού Κώστας Αγγελόπουλος, Γιώργος Δόσπρας και Φάνης Μαϊκαντής θα ετοιμάσουν τοπικά εδέσματα που θα προσφέρονται στο κοινό.

 

Το εισιτήριο για την εκδήλωση θα έχει κόστος 7,5 ευρώ και κάθε επισκέπτης θα παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό ποτήρι κρασιού Riedel”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *