ΓΙΝΕΤΕ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ- ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…

 

 

  “Με την ευκαιρία της διαφορετικής πρωτοχρονιάς που θα γιορτάσουμε φέτος, λόγω των μέτρων της πανδημίας, μου ήρθε στο νου η Πρωτοχρονιά του 1998 τότε που βρεθήκαμε στην εκδρομή που διοργάνωσε η τότε Κοινότητα Καμαρίου στην Τυνησία, που πολλοί από τους εκδρομείς που συμμετείχαμε , ήμασταν από τους πρώτους αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, ανάμεσα σε αυτούς και ο ακούραστος για την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας Μηνάς Μάινας.

 

 

  Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς μας βρήκε τότε στην έρημο. Στην εκδρομή συμμετείχε και ήταν ο επικεφαλής ο Βαγγέλης Βαμβακούσης, πρόεδρος τότε της Κοινότητας, ο οποίος και έκοψε τη βασιλόπιτα, χρησιμοποιώντας για τραπέζι την καμπούρα μιας καμήλας.

Αλησμόνητες μνήμες, με πολύ αγάπη, γέλιο, συντροφικότητα.

 

 

  Θυμήθηκα επίσης και τη μεγάλη γιορτή της αιμοδοσίας, στο Μπελώνειο, που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, επί δημαρχίας Αρτέμη Μητροπία και παραβρέθηκε προσκεκλημένος ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος τότε Χριστόδουλος, ο οποίος απένειμε επαίνους στους αιμοδότες.

Συγκινητικές στιγμές, που θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή και τυχερό που τις έζησα.

Ως παλιός αιμοδότης, να δώσω το μήνυμά μου στα νέα παιδιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από την προσφορά ζωής, που χαρίζει κανείς με το αίμα του.

Είναι στο χέρι σας να αισθανθείτε αυτή τη μεγάλη χαρά της προσφοράς με τη συμμετοχή σας στην προγραμματισμένη αιμοδοσία στη Σαντορίνη, αρχές Μαΐου του 2021.

Γίνετε Α Ι Μ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

Γ.Δ. Παλιός αιμοδότης και σήμερα …παππούς”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *