ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΛΙ

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΙΣ;

 

 

 

Φωτογραφία: Ιπποκράτης Αλεξίου

Επειδή πολύς μημουαπτισμός και πολλή αμνησία, έχει πέσει για το Νοσοκομείο, ας θυμίσω: Οκτώβριος 2013. (‘έχω κι άλλα), για την ώρα όμως, αυτά. Και μόνο επειδή προκλήθηκα, από φίλους.  Αν προκληθώ ξανά, επανέρχομαι. Μην αρχίσουμε και βάζουμε ταμπελάκια, στις καρέκλες για να θυμόμαστε πως τις λένε καρέκλες. Τέτοια μαζική αμνησία, δεν μας έπιασε ακόμη.

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

«Ο Δήμος Θήρας ενημερώνει ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές οι αιτιάσεις της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας σχετικά με την αύξηση του εισιτηρίου του Τελεφερίκ κατά ένα ευρώ.

.

Η αύξηση του εισιτηρίου του τελεφερίκ γίνεται μετά από επτά (7) έτη κατά τα οποία η τιμή παρέμεινε σταθερή, παρά τις συνεχείς αυξήσεις του μεσοσταθμικού κόστους λειτουργίας της μονάδας του τελεφερίκ. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η μέση αύξηση του ενεργειακού κόστους και των φόρων αυτού, η αύξηση των τιμών των ανταλλακτικών τα οποία εισάγονται από την Ελβετία, η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αύξηση του Φ.Π.Α. τα τελευταία 4 έτη από 6% στο 9%, γεγονότα τα οποία προσέφεραν στην Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας καθαρή μείωση του κόστους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *