ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

 

 

 

  “Το Διοικητικό συμβούλιο του Περιφερειακού Παραρτήματος  Θήρας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους δημότες και επισκέπτες , που αμέριστα στήριξαν την προσπάθειά του για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και χρημάτων , για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

 

 

  Με την βοήθεια όλων, βλέπουμε καθημερινά  τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό να βρίσκεται  στο πλάϊ  αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι μέσα σε λίγες ώρες, έχασαν ότι με τους κόπους μιας ζωής δημιούργησαν , ανταποκρινόμενος στις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει.

 

 

  Ευχαριστίες εκφράζουμε και προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Εστία Πύργου Καλλίστης» και  «Ακρωτηρίου» , οι οποίοι διέθεσαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό εξ ολοκλήρου τα συγκεντρωθέντα  είδη ο πρώτος και μεγάλο  μέρος ο δεύτερος.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον πάντα πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει  συμπατριώτη μας κ. Αντώνιο Χάλαρη , η μεταφορική του οποίου μετέφερε όλα τα παραπάνω είδη προς την κεντρική μας αποθήκη στην Αθήνα, δωρεάν.

Και τούτη τη φορά η Σαντορίνη έδειξε έμπρακτα , όπως κάνει πάντα , τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τον άγνωστο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *